اولین نشست بررسی فرصت ها و چالش های نقش و حضور زنان در مدیریت شهری امروز پنجشنبه با حضور 'معصومه ابتکار' معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده در اصفهان آغازشد.

این نشست به همت شوراهای اسلامی شهرهای استان اصفهان و با هدف هم اندیشی برای ایجاد تسهیلات و امکانات مطلوب برای حضور بانوان در پست های مدیریت کشور برپا شده است.

رییس شورای اسلامی شهر اصفهان در این نشست گفت: از آنجا که ۵۰ درصد از جمعیت کشور را بانوان تشکیل می دهند استفاده از ظرفیت های مدیریتی و دانش این قشر می تواند توسعه و پیشرفت را به همراه داشته باشد.

فتح الله معین ابراز امیدواری کرد: این نشست نخستین گام برای برگزاری نشست های دیگر باشد تا از این طریق به راهکارهای مناسب و عملیاتی دست پیدا کنیم.

همچنین رییس کمیسیون فرهنگی شورای شهر اصفهان نیز در این مراسم بانوان را به عنوان موتور محرک و عاملان نشاط، شادابی، خلاقیت و نوآوری در جامعه یاد کرد و افزود: فرهنگ سازان جامعه در حقیقت بانوان هستند.

فریده روشن خاطرنشان کرد: استفاده عملیاتی از ظرفیت های بانوان نیازمند این است که نقش های کلیشه ای و ثابت آنان را با نقش های فعال و پویا در جامعه جابجا کنیم.

وی ، توجه به حقوق شهروندی را بسیار با اهمیت ارزیابی کرد و ادامه داد: نیمی از جامعه را بانوان تشکیل می دهند بنابراین تغییر در فضای جامعه مستلزم تغییر در نگرش و نگاه ها نسبت به امور و نقش بانوان است.

این نشست از صبح امروز در تالار شهروند اصفهان آغاز شده است و محسن مهرعلیزاده استاندار اصفهان، همچنین قدرت الله نوروزی شهردار، احمد رضوانی فرماندار به همراه دیگر اعضای شورای اسلامی شهرهای استان اصفهان در این مراسم حضو دارند.