مدیر کل آسیب های اجتماعی سازمان بهزیستی از اجرای طرح پیشگیرانه از آسیب های ویژه زنان خبر داد و گفت: با توجه به این که مشارکت زنان در جامعه افزایش پیدا کرده به همین دلیل یکی از برنامه های ما نیز کاهش آسیب های این افراد است.

دکتر فرهاد اقطار در باره اقدامات پیشگیرانه سازمان بهزیستی برای زنان افزود: با توجه به افزایش سطح تحصیلات و اجتماعی شدن زنان به همین دلیل تغییراتی در آسیبها ایجاد شده به طوری که آسیب های ویژه زنان نیز افزایش پیدا کرده است.

 وی گفت: در حال حاضر آسیبهای ناشی از مواد مخدر ، فضای مجازی و .... در میان زنان افزایش یافته است بنابراین بهترین زمان است که در خصوص پیشگیری از این آسیب ها از سوی سازمانهای مختلف و همچنین بهزیستی فرهنگ سازی و اقدام شود و با توجه به هر آسیب طرح و برنامه ویژه ای تدوین شود.

مدیر کل پیشگیری از آسیب های سازمان بهزیستی گفت: همچنین آموزش هایی نیز در باره فرزندپروری و مهارت زندگی و الگوهای تربیتی به زنان، دانشجویان و خانواده ها در محلات مختلف ارائه می شود و در مجموع رویکرد ما به سمت گروه هدف زنان افزایش یافته است.

اقطار درباره تشکیل تیم های محلی گروه های همیار گفت: در حال حاضر این تیمها در بافتهای سنتی محلات مختلف به منظور شناسایی و رسیدگی به آسیبهای هر محله تشکیل شده اند .

مدیر کل پیشگیری از آسیب های سازمان بهزیستی از تشکیل گروه های همیار در پنج هزار محله خبر داد و گفت: این تیمها در حوزه اعتیاد فعالیت می کنند. همچنین  460 گروه همیار سلامت روان زنان فعالیت خود را آغاز کرده اند به طوری که 88 درصد آنان را زنان تشکیل می دهند.

وی همچنین از آموزش های اولیه برای توانمندسازی زنان خبر داد و گفت: پنج هزار تیم کوچک محلی توسط زنان در نقاط مختلف تشکیل شده و در هر محله با جمع شدن بیست زن هزار تا ده هزار نفر را در آن محله پوشش داده شده و در راستای توانمندسازی و آموزش مهارت های زندگی اقدام می کنند.

اقطار با اشاره به این که این تیم های محلی زنان به منظور پوشش آسیب ها و مشکلات زنان هر محله تشکیل شده است، تاکید کرد: براساس آمارهای موجود هشتاد درصد مراجعه کنندگان مسائل اجتماعی زنان هستند .

به گفته وی زنان بیشتر برای حوزه های آموزشی تلاش می کنند تا مردان و همچنین مشارکت اجتماعی آنان نیز بیشتر است.