معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده از آمادگی این معاونت برای حضور نماینده دختر سازمان دانش‌آموزی در کارگروه دختران معاونت خبر داد. 


معصومه ابتکار در دومین روز از کنگره مجامع اعضای مربیان و مدرسان سازمان دانش‌آموزی که از صبح امروز ۲۵ تیر در اردوگاه شهید باهنر در حال برگزاری است، با ابراز خرسندی از توفیقات سازمان دانش‌آموزی در سال‌های گذشته گفت: «امیدواریم این سازمان بتواند برای اعتلا و پیشرفت آینده‌سازان نقش مؤثری داشته باشد.»

او ادامه داد: «سازمان دانش‌آموزی یک تشکل بسیار مهم است که باید یکی از مهم‌ترین ابعاد فعالیت آن جریان‌سازی سالم اجتماعی و فردی باشد. سبک زندگی ایرانی- اسلامی مورد تأکید مقام معظم رهبری بود و توجه به مهارت‌های زندگی نیز یکی از موضوعات مورد توجه رئیس‌جمهوری است. سازمان دانش‌آموزی در سبک زندگی دانش‌آموزان نقش کلیدی دارد و باید راه و روش‌های خلاقانه‌ای را برای آموزش این مهارت برای معلمان، دانش‌آموزان و مربیان در پیش گیرد.»

ابتکار افزود: «یکی از تفاوت‌های سازمان دانش‌آموزی با آموزش و پرورش این است که سازمان یک تشکل داوطلبانه و دارای قدرت انگیزش بالاست، بنابراین باید بتوان انگیزه‌های دانش‌آموزان را با کمک سازمان دانش‌آموزی بیدار کرد. اکنون با توجه به شرایط خاص کشور، خروج آمریکا از موضوع برجام و هجمه‌های مختلف اقتصادی باید امید و انگیزه مردم ایران به‌ویژه جوانان را تقویت کرد.»

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یکی از جهت‌گیری‌های مهم این معاونت را توجه به امید جوانان و هویت و عزت نفس دانش‌آموزان عنوان کرد و گفت: «دانش‌آموزان از ما انتظار دارند کرامت و عزت نفس آنها مورد توجه باشد. ما در ابعاد خانوادگی و اجتماعی مسئول هستیم زیرا توجه به عزت نفس از خانواده آغاز می‌شود.»

او افزود: «در معاونت ریاست جمهوری برنامه گفت‌و‌گوی ملی خانواده را آغاز کردیم که این برنامه با همکاری جامعه‌شناسان و صاحب‌نظران اداره می‌شود. خانواده ایرانی ممکن است از جهت‌های مختلف دچار آسیب شود و یکی از این اختلالات ارتباطی و بحث‌های بین‌نسلی است که در این زمینه در حال فعالیت هستیم. ما امیدواریم سازمان دانش‌آموزی در این زمینه به ما کمک کند تا گفتمان بین‌نسلی به‌عنوان یک سبک ارتقا پیدا کند.»

ابتکار اعلام آمادگی کرد نماینده‌ای از سازمان دانش آموزی در کارگروه دختران معاونت ریاست جمهوری حضور داشته باشند تا با ارتباط مستمر در اجرای طرح‌های مختلف و بحث‌های گفتمان بین نسلی حرکتی ایجاد شود.

معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده بر اهمیت انگیزش و رویکرد معلمی تأکید کرد و گفت: «باید نگاه سازمان دانش‌آموزی بر آموزش مهارت به دانش‌آموزان، ویژه باشد همچنین توجه به محیط زیست و طبیعت که محور مهم فعالیت سازمان قرار گرفته است مورد استقبال خواهد بود زیرا می‌تواند در ایجاد انگیزش در دانش آموزان مهم باشد. ما آمادگی داریم با همکاری وزارت نیرو و دستگاه‌های مرتبط برای اصلاح الگوی مصرف و ایجاد انگیزه بین دانش‌آموزان، معلمان و مربیان نقش مؤثری داشته باشیم.»

او به آموزش حقوق شهروندی و مهارت‌های فردی و اجتماعی به دانش‌آموزان اشاره کرد و گفت: «این موضوع در چند استان اجرا شد و مورد استقبال قرار گرفت و باید بتوان از سازوکار سازمان دانش‌آموزی برای ترویج این آموزش‌ها استفاده کنیم.»

ابتکار گفت: «یکی از مسائل سازمان دانش‌آموزی و تشکیلات فراگیر بودن تأثیر فعالیت‌هاست. یقینا اثربخشی فعالیت ۱۰۶هزار مدرسه در کشور و راه‌اندازی شبکه تعاملی سینا از سوی وزیر آموزش و پرورش مهم است.»

معاون رئیسی‌جمهوری در امور زنان و خانواده در پایان گفت: «یکی از فناوری‌های مهم جامعه فناوری‌های ارتباطی و شبکه‌های اجتماعی است که سازمان می‌تواند چگونگی استفاده از این موارد را برای جلوگیری از بروز آسیب‌های اجتماعی به دانش‌آموزان آموزش دهد و ما نیز برای توانمند‌کردن جوانان در این زمینه با سازمان دانش‌آموزی همکاری می‌کنیم.»