سمینار بین المللی «نقش فناوری اطلاعات و ارتباطات در توان ‌افزایی زنان» همزمان با برگزاری بیست و چهارمین نمایشگاه الکامپ تهران، به همت معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری و وزارت ارتباطات با هدف ارتقای سطح آگاهی و تبادل تجارت داخلی و بین المللی برگزار می ‌شود.

این رویداد بین المللی که هفتم مرداد ماه سال جاری در تهران آغاز می شود، با حضور مقامات دولتی و اجرایی داخلی و بین المللی و همچنین متخصصان دو حوزه زنان و خانواده و فناوری اطلاعات همراه خواهد بود. علاوه بر سفرای کشورهای مختلف، برخی از مقامات خارجی از جمله وزیران ارتباطات جمهوری آذربایجان و آفریقای جنوبی و وزیر زنان اندونزی به همراه محمدجواد آذری جهرمی وزیر ارتباطات و معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در افتتاحیه سخنرانی خواهند داشت.

وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات که با همکاری معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری، تلاش همه جانبه ‌ای در راستای استفاده از ظرفیت‌ های حوزه فناوری اطلاعات و ارتباطات برای توانمندسازی زنان و دختران داشته است، افق مدنظر در برگزاری این رویداد بین المللی را ایجاد زمینه های برقراری عدالت جنسیتی از طریق ICT و نیز بسترسازی همکاری های مشترک بین المللی در حوزه توانمندسازی زنان در چارچوب قوانین و سیاست های کلی نظام جمهوری اسلامی ایران قرار داده است.

از سوی دیگر، تبادل ایده ها و بهره مندی از دانش، تخصص و تجارب مقامات دولتی و اجرایی کشورهای شرکت کننده و متخصصان داخلی و بین المللی دو حوزه زنان و خانواده و فناوری اطلاعات در راستای تحقق عدالت جنسیتی و توانمندسازی زنان و دختران از طریق ICT، آشنایی با ظرفیت و پتانسیل همکاری های مشترک فناورانه در عرصه های بین المللی، ایجاد زمینه اشتغال و کارآفرینی زنان بر بستر ICT در عرصه های بین المللی و نیز ارائه و ترسیم الگوی زن مسلمان ایرانی کارآفرین به همراه انتقال تجارب از جمله اهداف و محورهای این همایش عنوان شده است.

در این رویداد بین المللی، پنل های تخصصی «نقش دولت‌ ها در توانمندسازی زنان از طریق فناوری اطلاعات و بررسی ابعاد توانمندسازی زنان» با حضور مقامات دولتی و اجرایی کشورهای شرکت کننده و متخصصان داخلی و بین المللی شرکت کننده، برگزار خواهد شد.

با توجه به اینکه، توانمندسازی زنان یکی از مهمترین راهکارهای تسریع توسعه در کشورهای در حال پیشرفت محسوب می ‌شود، این نشست بین المللی به همین منظور برگزار می شود.

برگزاری این سمینار در کنار بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی الکترونیک، کامپیوتر و تجارت الکترونیک (الکامپ۲۰۱۸) با هدف ارتقای دانش و آگاهی زنان در استفاده از فناوری ‌های ارتباطاتی و اطلاعاتی، فرصت مناسبی برای تبادل تجارب، نوآوری و اقدامات در زمینه‌ توانمندسازی زنان و دختران از طریق فناوری اطلاعات و‌ ارتباطات و فرصتی برای بهره‌ گیری صاحبنظران بین المللی و داخلی برای بومی‌سازی این تجارب در کشور خواهد بود.