معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده؛ بر ضرورت توجه مسوولان ورزش نسبت به رفع مشکلات و فراهم کردن امکانات مناسب برای توسعه و پیشرفت ورزش بانوان نابینا و کم بینای کشور تاکید کرد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه بانوان قهرمان و مدال آور نابینا و کم بینای کشور در رشته‌های مختلف ورزشی نمادی از امید، صبر و استقامت هستند، بر ضرورت توجه مسوولان ورزش نسبت به رفع مشکلات و فراهم کردن امکانات مناسب برای توسعه و پیشرفت ورزش بانوان نابینا و کم بینای کشور تاکید کرد.

دکتر معصومه ابتکار روز چهارشنبه در دیدار نائب رئیس فدراسیون و برخی مربیان، داوران و بانوان ملی پوش نابینا و کم بینای کشور، با تقدیر از تلاش ها و افتخارآفرینی های بانوان ملی پوش کم بینا و نابینای کشور در عرصه های مختلف ورزشی بین المللی، اظهار داشت: دولت توجه ویژه ای نسبت به ورزش بانوان و بانوان پارالمپیکی دارد و سعی شده تا برنامه ریزی های مناسبی برای شناخت استعدادها و سرمایه گذاری برای پیشرفت آنها به انجام برسد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده تاکید کرد: بانوان قهرمان و مدال آور نابینا و کم بینای کشور در رشته‌های مختلف ورزشی ثابت کردند که محدودیت های جسمی هرگز مانعی برای پیشرفت نیست و با تبدیل آن به فرصت و سختکوشی، کسب موفقیت و قرار گرفتن بر سکوی قهرمانی برای کشور افتخارآفرینی کردند.

دکتر ابتکار خاطرنشان کرد: اگر همگان قدر توانمندی های خود را دانسته و برای تقویت آنها سرمایه گذاری داشته باشیم، می توانیم مسیر سخت و دشوار زندگی را پشت سر گذاشته و پیشرفت کنیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه امروز نگاه و فرهنگ مردم نسبت به نقش و جایگاه زنان در خانواده و جامعه در عرصه های گوناگون رو به تغییر است، گفت: بانوان قهرمان و مدال آور نابینا و کم بینای کشور در رشته‌های مختلف ورزشی با موفقیت های خود درس بزرگی به جامعه داده و نشان دادند که محدودیت های ظاهری هرگز مانع پیشرفت انها نخواهد بود.

دکتر ابتکار با اشاره به اینکه متاسفانه امروز شاهد افت شاخص سلامت در اثر کم تحرکی در جامعه بواسطه مولفه های زندگی شهری و صنعتی هستیم و این کم تحرکی در میان زنان و دختران نیز به چشم می‌خورد، افزود: ورزشکاران و بویژه بانوان قهرمان و مدال آور می توانند سبک سالمی از زندگی را برای جامعه عرضه کنند.

در این دیدار  نائب رئیس فدراسیون و برخی مربیان، داوران و بانوان ملی پوش نابینا و کم بینای کشور نیز به بیان دیدگاهها و نقطه نظرات خود پیرامون برخی محدودیت ها، مسائل و مشکلات در مسیر توسعه ورزش بانوان ورزشکار نابینا و کم بینا پرداختند.