ارتقای فعالیت‌های ورزشی دانش‌آموزان دختر کشور با اولویت مدارس ابتدایی که در جلسه مشترک معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده با وزیر آموزش و پرورش مورد تاکید قرار گرفته بود، اجرایی شد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده، این طرح سال گذشته توسط کارگروه ورزش معاونت پیشنهاد و پس از ازریابی و بررسی در جلساتی با وزارت‌خانه‌های آموزش و پرورش و ورزش جوانان نهایی شد.

در این مورد فرحناز مینایی‌پور مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش با اشاره به آیین افتتاحیه طرح ملی ارتقای ورزشی دانش آموزان دختر با اولویت مدارس ابتدایی گفت: این نشست با حضور معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش هفته گذشته در مشهد برگزار و  کمیته تخصصی آموزش سراسری آموزگاران پایه مدارس دخترانه برگزار شد.

وی در ادامه افزود: برای شناسایی و تعیین مدرسان استانی و تشکیل جلسه توجیهی برای آن‌ها، ثبت‌نام آموزگاران پایه برای شرکت در دوره آموزشی مربوطه تهیه پکیج‌های آموزشی و اهدایی- تشویقی و ارسال به شهرستان‌ها برنامه‌ریزی شده و در حال حاضر جلسات توجیهی برای مدرسان دوره آموزشی برگزار می‌شود.

مینایی‌پور درباره برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته توضیح داد: دوره آموزشی آموزگاران قبل از سال تحصیلی ۹۷-۹۸ به اتمام خواهد رسید و درس تربیت‌بدنی با کیفیت مطلوب در تمام مدارس ابتدایی دخترانه سراسر کشور اجرا می‌شود.

مدیرکل امور زنان و خانواده وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد: تاکنون افتتاحیه دوره آموزش آموزگاران پایه با اولویت مدارس دخترانه، ستادهای استانی، کمیته تخصصی آموزش، یادگیری مهارت‌های عمومی، گردهمایی کارشناسان به ترتیب در استان‌های خراسان رضوی، لرستان، اصفهان، سیستان و بلوچستان، هرمزگان و یزد برگزار شده است.

لازم به ذکر است سال ها معلم خاص ورزش برای دانش ‌آموزان حذف شده و تدریس تربیت‌بدنی را به معلمان همان پایه واگذار کردنده بودند که با توجه به وظایف معلم، موضوع ورزش در حاشیه قرار می گرفت.