معصومه ابتکار معاون رییس جمهور با پویا محمودیان رییس سازمان صنایع دستی کشور در زمینه فرصت های صنایع دستی برای توان افزایی زنان دیدار و گفتگو کرد.

در این جلسه معاون رییس جمهور ضمن تاکید بر لزوم ترویج صنایع دستی کشور بر اهمیت برنامه ریزی برای احیای لباس های سنتی ایرانی تاکید کرده و گفت: با ساده سازی بخشی از لباس های سنتی ایرانی، می توان سبک های کاربردی تر و عمومی ارائه کرد تا این بخش از صنایع دستی بیش از پیش وارد زندگی روزمره شود و یکی از برنامه های معاونت امور زنان و خانواده برگزاری نشست تخصصی با حضور فعالان حوزه صنایع دستی برای ترویج لباس سنتی ایرانی است.

وی در ادامه زبان هنر را به عنوان یکی از مهمترین ابزارهای گفتگو برشمرد و گفت: برای موفقیت در هر حرفه ای به هماهنگی میان ذهن و دست نیاز است و پرداختن به مهارت های هنری و صنایع دستی در ایجاد و تقویت این هماهنگی تاثیر بسزایی دارد.

وی افزود: از دیگر فواید فعالیت در حوزه هنرهای دستی می توان به تقویت انگیزه، عشق، صبر و پرورش خلاقیت اشاره کرد و قطعا یکی از مهمترین نتایج پرداختن به هنر و ظهور و بروز آن در زندگی روزمره، پرورش و افزایش تاب آوری و کنترل و کاهش خشم می تواند باشد.

در ادامه دکتر محمودیان رییس سازمان صنایع دستی کشور به حضور فعال زنان در حوزه صنایع دستی کشور، هم در بخش تولید و هم بازرگانی (بازاریابی و فروش) اشاره کرد و گفت: در ترویج صنایع دستی ایرانی سال گذشته برای اولین بار مدل خانه  ایرانی به نمایش گذاشته شد و از جمله برنامه های سازمان صنایع دستی می توان به برگزاری نمایشگاه مد و لباس سنتی ایران و حمایت از سرمایه گذاران در زمینه طراحی و تولید لباس سنتی ایرانی با قابلیت عرضه به صورت عمده اشاره کرد.

رییس سازمان صنایع دستی کشور در ادامه آمادگی خود را جهت همکاری بین بخشی با معاونت امور زنان و خانواده در راستای حمایت از صنایع دستی زنان، بازاریابی و تقویت مهارت ها اعلام کرد.

لازم به ذکر است پویا محمودیان که مدتی سرپرست معاونت صنایع دستی سازمان میراث فرهنگی بود، چندی پیش با حکمی از سوی معاون رئیس‌جمهوری و رئیس سازمان میراث‌فرهنگی، صنایع‌دستی و گردشگری، به‌عنوان معاون صنایع‌دستی و هنرهای سنتی سازمان منصوب شد.

او که جانشین بهمن نامور مطلق شده، دانش آموخته MBA از دانشگاه بوردوی فرانسه است و قبلا در همین سازمان، سرپرست صادرات و رئیس اداره ترویج صنایع دستی و مسئول امور بین الملل بوده است.