معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: یکی از اولویتهای مهم دولت در حوزه زنان به ویژه زنان سرپرست خانوار توان افزایی آنها در امور معیشتی است.

معصومه ابتکار شامگاه دوشنبه در حاشیه افتتاح جشنواره روستایی استان زنجان در گفت و گو با خبرنگاران افزود: زنان کشور از نظر توانمندی های اجتماعی و کم بودن میزان آسیب های اجتماعی مربوط به این قشر نسبت به سایر کشورها در وضعیت بهتری قرار دارند.

وی یادآورشد: برای بانوان تحصیلکرده و سرپرست خانوار برنامه هایی پیش بینی شده، که در بحث تامین شغل آنها توان افزایی و مهارت آموزی مورد نیاز انجام شود.

ابتکار ادامه داد: با دانشگاه های کشور برای توان افزایی شغلی فارغ التحصیلان و کارآفرینی آنان همکاری داریم و البته نیازمند تلاش بیشتر در این زمینه هستیم.

وی خاطرنشان کرد: زنان ۷۰ درصد تولیدات صنایع دستی را به خود اختصاص داده اند که آمار قابل توجهی است و سعی می شود تولیدات به سمت بومی شدن صنایع دستی برود.

معاون رئیس جمهوری تاکید کرد: در تلاش هستیم تا تولیدات صنایع دستی به سمت استاندارد بودن و کیفی سازی برود، تا در بازاریابی و فروش آن مشکلی نداشته باشیم.

وی تاکید کرد: با وضعیت موجود، در این زمینه آینده ای روشن، همراه با موفقیت برای زنان ایرانی خواهیم داشت.

ابتکار با بیان اینکه دولت توجه ویژه ای به روستاها دارد، گفت: روستاها به عنوان مرکز تولیدات کشاورزی و صنایع دستی همواره مورد توجه بوده است.

وی اظهار داشت: سرمایه‌گذاری در طرح‌های عمرانی روستایی از دیگر اهداف دولت است و ساخت جاده‌ها و گازرسانی در مناطق کمتر برخوردار نشان از توجه دولت به این جغرافیاست.

دومین جشنواره روستایی زنجان دوشنبه شب با حضور معصومه ابتکار، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده و شماری از مسئولان استان در مجموعه تفریحی، گردشگری گاوازنگ (ائل داغی) زنجان آغاز به کار کرد.

اجرای برنامه شب های فرهنگی آئین های روستایی شهرستان های استان با نمایش های آیینی، موسیقی و مراسم های محلی و بومی روستاییان هر منطقه از جمله برنامه های پیش بینی شده در این جشنواره است.

برنامه شب نخست برنامه فرهنگی شهرستان ها به ایجرود و سلطانیه، برنامه شب دوم به شهرستان های خدابنده، ابهر و خرمدره و برنامه شب سوم نیز به آیین های شهرستان های زنجان و طارم اختصاص دارد.

در دومین جشنواره روستا استان زنجان ۱۹۰ غرفه در بخش های مختلف برای معرفی توانمندی های جامعه روستایی و نیز ارائه محصولات صنایع دستی و غذایی روستاهای استان به بازدیدکنندگان، دایر شده است.

دومین جشنواره روستای استان زنجان از پنجم تا نهم شهریور جاری در مجموعه تفریحی گردشگری گاوازنگ(ائل داغی) برگزار می شود.

نخستین جشنواره روستایی استان زنجان شهریور سال گذشته در مجموعه گردشگری گاوازنگ برگزار شد که بیش از ۱۰۰ هزار نفر از آن بازدید کردند.