معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت : بانوان ایرانی توانمندی اداره جایگاه های تصمیم ساز و مدیریتی کشور را دارند که اکنون نزدیک به ۴۱ درصد از کارکنان دولت را تشکیل می دهند.
معصومه ابتکار روز سه شنبه در جلسه شورای اداری کاشان افزود : نزدیک به ۲۷ درصد زنان ایرانی دانش آموخته دانشگاهی بوده و بسیاری از آن ها تجربه کار اجرایی و مدیریتی دارند که انتظار می رود در شهرستان ها از آنان و جوانان در نهادها استفاده شود.
وی اظهارداشت : بر اساس مصوبه شورای اداری به ریاست دکتر روحانی در آغاز فعالیت دولت دوازدهم، ۳۰ درصد از پست های مدیریتی دولت در سطوح عالی، میانی و پایه باید در اختیار زنان شایسته و توانمند قرار بگیرد.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه کرد : بر اساس این مصوبه سن مدیریتی دستگاه ها باید هشت سال کاهش یابد تا هم چهره دولت تغییر کند و هم زنان بتوانند در تصمیم سازی ها نقش آفرین باشند.
وی خاطرنشان کرد : عدالت یکی از مولفه های بسیار مهم در آرمان های انقلاب اسلامی بود که در مبانی دینی تاکید شده و یکی از جنبه های مهم آن عدالت اجتماعی و دسترسی به فرصت های برابر برای همه افراد جامعه است.
ابتکار ایجاد اشتغال را سرلوحه برنامه های دولت تدبیر و امید دانست و یادآور شد : این زاویه از عدالت که مورد تاکید رئیس جمهوری قرار دارد، نگاه عادلانه نسبت به برابری زن و مرد در استفاده از فرصت ها را تقویت می کند که در قانون اساسی به آن تصریح شده است.
وی ادامه داد : دولت جمهوری اسلامی در زمینه های گوناگون مسئولیت های سنگینی را بر عهده دارد و از جمله باید آرمان های انقلاب اسلامی، هدف های نظام و مطالبات مردم را محقق کند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده اضافه کرد : کارآمدی، بزرگترین امتحان در این دوره است تا دولت بتواند پاسخگویی، شفافیت، مقابله با فساد و اثربخشی لازم را داشته باشد.
به گفته وی شرایط خروج یک جانبه ایالات متحده آمریکا از برجام، شرایط ظالمانه ای را بر ایران تحمیل کرده که به وسیله وحدت دولت و ملت باید با سربلندی از این فشارها و تحریم ها عبور کرده و کشور را به سوی هدف ها پیش ببریم.
ابتکار به سیاست های ابلاغی رهبر معظم انقلاب در حوزه خانواده اشاره کرد و گفت : جامعه ای سالم است که از یک خانواده با نشاط، شکوفا و پایدار شکل گرفته و روابط در آن براساس احترام متقابل و تفاهم برقرار باشد.
وی بیان داشت : اختلال روابط یکی از مشکلات خانواده ها در ایران و جهان است زیرا برخی زمان گفت و گو ندارند یا فاقد مهارت گفت و گو بوده و در بسیاری از موارد درگیر سوء تفاهم یا تنش هستند.
معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده با اشاره به کاهش زمان گفت و گو در خانواده از یک دهه گذشته تاکنون به ۲۰ دقیقه در شبانه روز، افزود : علت این امر کم توجهی به ارتقای مهارت های زندگی در آمورزش و پرورش و دانشگاه ها می باشد.
وی در ادامه با اشاره به گزارش کارگروه ورزش دختران مبنی بر حذف ورزش از مدرسه های ابتدایی دخترانه از حدود یک دهه پیش، نتیجه آن را در بلند مدت بروز مشکلاتی در بین بانوان و در نهایت منجر به تحمیل هزینه به حوزه بهداشت و درمان ذکر کرد.
این معاون رئیس جمهوری گفت : افزون بر ۶۷ هزار نفر از مجموع ۷۶ هزار آموزگار دوره ابتدایی با مشارکت آموزش و پرورش تاکنون به مدت ۴۰ ساعت آموزش تربیت بدنی فراگرفتند تا سبک زندگی با نشاط و با تحرکی در مدرسه ها و جامعه داشته باشیم.
به گزارش ایرنا، معاون رئیس جمهوری در امور زنان و خانواده در ادامه سفر یکروزه خود به کاشان، دیدار با خانواده شهیدان بارفروش، نشست با بانوان فعال اجتماعی و فرهنگی، بازدید از اوژانس اجتماعی، نمایشگاه توانمندی های زنان و بازدید از شهر بزرک را در برنامه دارد.
شهرستان کاشان با جمعیت افزون بر ۳۶۵ هزار نفر در فاصله نزدیک به ۲۰۰ کیلومتری شمال اصفهان واقع است.