زنان به طور عمده از تحصیلات بالا برخوردار هستند و این موضوع برنامه ریزان و سیاست گذاران را وادار می‌کند تا سیاست‌های مربوط به توسعه راتغییر دهند و شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند تا حضور زنان در عرصه‌ها بیشتر شود.

حسن طایی معاون توسعه و کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی در همایش تعاون، زن و اشتغال و نقش آن در توسعه رفاه اجتماعی با اشاره به برنامه‌های اشتغال در این وزارت خانه از دستور کار قرار گرفتن لایحه سازمان نظام کارآفرینی خبر داد و گفت:‌در عرصه کار آفرینی طرح تقویت و توسعه مراکز کارآفرینی و کلینیک‌های کسب و کار و برنامه عملیاتی ترویج و توسعه اشتغال وکارآفرینی را در دستور کار داریم.
وی همچنین از ساماندهی کسب و کارهای خرد وخانگی و کوچک خبر داد و افزود: در صورت ساماندهی کسب و کار خانگی،خرد و   کوچک می‌توانیم آن‌ها را به بنگاه‌های کوچک و زود بازده وصل کنیم تا فرآیند کار از خانه تا کارخانه تکمیل شود.
وی در ادامه با بیان این که در صدد هستیم تا فرهنگ کار و تلاش را در محتویات کتب درسی قرار دهیم اظهار داشت:‌در نظر داریم از طریق سازمان صدا و سیما رویکرد تولید و اشتغال را بر تولید فیلم‌ها و سریال‌ها بگنجانیم و نگرش ‌افراد را نسبت به کارفرمایان تغییر دهیم.
طایی ادامه داد:‌طرح کارورزی دانش آموختگان نیز به عنوان مهم‌ترین برنامه وزارت خانه در  حوزه اشتغال مطرح است و هدف ما این است که تمامی کسانی که در بازار کار وجود دارند دانش و تجربه خود را دراختیار کسانی قرار دهند که هنوز وارد بازار  کار نشده‌اند. همچنین کانون هماهنگی سیاست‌های اقتصادی نیز در این وزارت خانه ایجاد شده است.
وی در ادامه با اشاره به این که اگر نرخ مشارکت اقتصادی افزایش یابد و نرخ بیکاری نیز کاهش یابد بدون تردید شاهد کاهش فقر اجتماعی خواهیم بود تصریح کرد: در وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی توسعه دوجانبه گرایی در حوزه روابط کار را در دستور کار قرار داده‌ایم که به طور قطع نقش زنان در این راستا افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در خصوص توسعه نیز مادامی که درباره نقش زنان صحبت می‌کنیم ضمن توجه به شاخص‌های اجتماعی و اقتصادی باید نرخ مشارکت زنان، نرخ بیکاری و اشتغال آنان را نیز مورد توجه قرار دهیم.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی با اشاره به این که ارتباط و هم بستگی قوی میان شاخص‌های زنان در امور اقتصادی و اجتماعی با سطح رفاه اجتماعی وجود دارد ، افزود: به طور قطع اگر مشارکت زنان در جامعه افزایش یابد به کاهش نرخ بیکاری زنان و کاهش جلوه‌های فقر اجتماعی منجر می‌شود.
طایی ادامه داد:‌درخصوص دستیابی به توسعه همچنین با 2گروه کارگزاران اقتصادی شامل خانواده، دولت و... و بازیگران  اجتماعی شامل رسانه‌ها، مطبوعات و تشکل‌های اجتماعی مواجه هستیم که زنان نقش بسیار مؤثری در این 2گروه دارند و به هیچ عنوان نمی‌توان زن و مرد را از هم تفکیک کرد.
معاون توسعه کارآفرینی و اشتغال وزارت تعاون کار و رفاه اجتماعی خاطرنشان کرد:‌زنان به طور عمده از تحصیلات بالا برخوردار هستند و این موضوع برنامه ریزان و سیاست گذاران را وادار می‌کنند تا سیاست‌های مربوط به توسعه را تغییر دهند و شرایط را به گونه‌ای فراهم کنند تا حضور زنان در عرصه‌ها بیشتر شود