دکتر معصومه ابتکار در هفتمین نشست بیان تجارب زیسته زنان در دفاع مقدس گفت: این ایام برای همه ملت ایران مهم، ارزشمند و یادآور دلاوری‌ها و از خودگذشتگی‌های جوانان این مرز و بوم است.

دکتر معصومه ابتکار در هفتمین نشست بیان تجارب زیسته زنان در دفاع مقدس با گرامیداشت هفته دفاع مقدس و یاد و خاطره شهدا، جانبازان و ایثارگران و خانواده‌های معظم آنان، گفت: این ایام برای همه ملت ایران مهم، ارزشمند و یادآور دلاوری‌ها و از خودگذشتگی‌های جوانان این مرز و بوم است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده روز چهارشنبه در این نشست ، یادآوری جایگاه و ارزش ایثار رزمندگان در دفاع مقدس را یکی از مهم‌ترین ارزش‌های جامعه عنوان کرد و گفت: امروز نقش ارزشمند خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران و تأثیرگذاری معنوی آنان بر جامعه و تجارب زیسته آنان در دوران دفاع مقدس بسیار تأثیرگذار است.

دکتر ابتکار با اشاره به اینکه ما همواره مدیون خون شهیدان و فداکاری و ایثار جانبازان و ایثارگران و خانواده‌های آنها هستیم، اظهار داشت: بسیاری از داشته‌های مادی و معنوی امروز کشور مرهون فداکاری‌ها و ایثار رزمندگان در آن دوران است که هیچ‌کس حتی دشمنان نیز نمی‌توانند آنها را انکار کنند و اگر بارقه‌ای از معنویت و نور و روشنایی را در امروز جامعه می‌بینیم مدیون آن تلاش‌هاست.

وی ادامه داد: یکی از سیاست‌های معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در امتداد برنامه‌های دولت تدبیر و امید و در راستای تأکیدات مقام معظم رهبری، توجه به ارزش‌ها و تجارب زیسته زنان در دوران دفاع مقدس و قدردانی و تلاش از آنان و نیز مستند کردن این تجربیات به منظور ترویج آنها است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه دیدار با خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران یکی از برنامه‌هایی است که در طول سال از سوی این معاونت انجام می‌شود، گفت: در این دیدارها تلاش داریم تا علاوه بر کسب روحیه معنوی از این خانواده‌های عزیز ، در راستای رفع مشکلات آنان گام برداریم.

دکتر ابتکار افزود: دیدار با خانواده معظم شهدا، جانبازان و ایثارگران همواره برای ما موجب ایجاد انگیزه و انرژی مثبت است چرا که این خانواده‌ها بویژه مادران شهدا همواره نگاهی توأم با امید نسبت به مسایل و مشکلات دارند و این موجب افزایش روحیه می‌شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به برگزاری نشست‌های مختلف از سوی معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری در طول سال‌های گذشته از جمله نشست‌هایی با موضوع نقش زنان در صلح و امنیت، آثار جنگ برای کودکان، عوارض جنگ برای زنان و آثار جنگ‌ها و درگیری‌ها بر طبیعت و تبعات آن بر خانواده و زنان، گفت: از مشارکت و استفاده از تجربیات زنان ایثارگر و خانواده‌های ایثارگران در راستای ارتقاء سطح برگزاری این قبیل نشست‌ها استقبال می‌کنیم.

دکتر ابتکار طرح گفتگوی ملی خانواده و گفتگوی بین نسلی را یکی از طرح‌های مهم معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در قالب سیاست‌های دولت و تأکیدات مقام معظم رهبری دانست و گفت:‌ امروز خانواده در جامعه کنونی در معرض آسیب‌های جدی قرار دارد و در این راستا تلاش می‌کنیم برای توان‌افزایی زنان و خانواده در زمینه اشتغال، کارآفرینی و اصلاح قوانین، مرتب با خانواده و زنان تلاش کنیم.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه براساس نظر جامعه‌شناسان و متخصصان امروز یکی از معضلاتی که خانواده‌ها با آن روبرو هستند، اختلالات ارتباطی در درون خانواده‌هاست، گفت:‌ امروز در خانواده‌ها آسیبی تحت عنوان عدم گفتگو و لکنت زبان در گفتگو مطرح است و میان افراد خانواده خشونت‌های لفظی ایجاد می‌شود که در این راستا با تلاش انجام شده و همکاری صاحب‌نظران، دانشگاهیان، تشکل‌ها و نهادهای مدنی طرح گفتگوی ملی خانواده را تاکنون در ۲۰ استان آغاز کرده‌ایم.

دکتر ابتکار با بیان اینکه از سوی معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری سلسله گفتگوی بین نسلی با ایثارگران، برگزار شده است، گفت: از خانواده‌های شهدا و ایثارگران می‌خواهیم تا در راستای ارتقاء گفتگوهای بین نسلی ما را یاری کنند.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه امروز دشمنان و بدخواهان ملت ایران فعالانه در تلاش هستند تا تاریخ روشن دفاع مقدس را در میان نسل کنونی خدشه‌دار کنند، اظهار داشت: دشمنان به دنبال این هستند تا با عملیات روانی کاری کنند که نسل جوان ما نسبت به ایرانی بودن، مسلمان بودن و تاریخ خود احساس افتخار نکند.

دکتر ابتکار تأکید کرد: در این شرایط وظیفه داریم با انجام فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی به دور از مسئولیت دولتی و حکومتی که داریم به عنوان یک ایرانی تلاش کنیم.

در این نشست جمعی از زنان ایثارگر و رزمنده و خانواده‌های شهدا، جانبازان و ایثارگران دوران دفاع مقدس به بیان تجارب زیسته خود در آن دوران و پس از آن پرداختند.