مدیر کل یونسکو در پیامی به استاندار اصفهان گفت: دولت ایران برای تحقیق و توسعه و ایجاد فضایی مساعد جهت مشارکت زنان و جوانان در عرصه علم و فناوری اهمیت قائل است که این موضوع من را تحت تاثیر قرار داد.

«ایرنیا بوکووا» در این پیام با اشاره به سفر خود به اصفهان، با بیان اینکه کارآفرینی زنان و جوانان در عرصه علم و فناوری نیز در ایران ستودنی است، اظهار کرد: من شاهد یک نمونه عالی آن در بازدید از شهرک علمی و تحقیقاتی اصفهان بودم.
بوکووا گفت: بازدید از بناهای باشکوه و آثار تاریخی اصفهان تاثیری فراموش نشدنی در من گذاشت تا بتوانم غنای شگفت انگیز میراث فرهنگی پارسی را ارج نهم.
وی تاکید کرد: غنای شگفت انگیز میراث فرهنگی پارسی، مظهر دانش، خرد و مدارا گری است.
مدیر کل یونسکو تصریح کرد: میراث فرهنگی پارسی می تواند با پویایی خود، ایران و تمام بشریت را بهره مند سازد و به ما راه و رسم زندگی در کنار یکدیگر در عرصه تنوع و تفاوت را بیاموزد.
وی تبادل نظر با کارشناسان استانداری اصفهان در زمینه مسائل مورد علاقه طرفین به ویژه با توجه به اجرای پیشنهادهای کمیته میراث جهانی را بسیار مناسب و سازنده دانست.
مدیر کل یونسکو با بیان اینکه سفر او به ایران با توجه به بنیان های مستحکمی که از گذشته بنا نهاده شده بود، صورت گرفت، اظهار کرد: این سفر با هدف همکاری بیشتر سازمان یونسکو با کشور ایران و بویژه استان اصفهان در راستای پیشبرد اهداف مشترک انجام شد.
بوکووا ابراز امیدواری کرد که یونسکو همچنان از حمایت موثر استاندار و استان اصفهان در اجرای فعالیت های متنوع آموزشی، علمی و فرهنگی بهره مند شود.
وی از طرف خود اطمینان داد که از هیچ تلاشی در این زمینه فروگذاری نمی کند.
مدیر کل یونسکو در پیام خود از میزبانی اصفهان در سفرش به این شهر قدردانی کرد.
خانم بوکووا اردیبهشت امسال به اصفهان سفر و از کاخ عالی قاپو، مسجد امام(ره)، مسجد شیخ لطف الله، بازار قیصریه، باغ موزه چهلستون، پل های تاریخی اصفهان، مسجد جامع عتیق و شهرک علمی تحقیقاتی اصفهان بازدید کرد.
سازمان آموزشی، علمی و فرهنگی سازمان ملل متحد (یونسکو)در سال 1945 جهت کمک به صلح و امنیت در جهان از راه همکاری بین المللی در زمینه های آموزشی، علمی و فرهنگی به منظور افزایش احترام به عدالت و قانون مداری و حقوق بشر، برپایه منشور سازمان ملل متحد تشکیل شد.