معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور که در جلسه شورای اداری شهرستان شهریار حضور یافته بود با اشاره به تلاش دولت برای بهبود اقتصاد کشور گفت: دشمنان در صدد برهم زدن ارتباطات کشورهای دوست و اتحادیه اروپا با ایران هستند اما دولت با دیپلماسی توانمند سعی در خنثی کردن نقشه آنان و پیشبرد اهداف دیپلماسی خود دارد.

معصومه ابتکار با اشاره به تبلیغات گسترده دشمنان داخلی و خارجی برای ناامیدسازی مردم و در نهایت ضربه به نظام مقدس جمهوری اسلامی افزود: ما وظیفه داریم تا ضمن پاسخگویی دولت در مقابل مردم، در برابر جنگ روانی نیز مقابله کنیم و این یکی از امتحانات بزرگی است که کشور اکنون با آن مواجه است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون ارتقاء سطح کار آمدی دولت، هدف مهمی است گفت: تحقق اهداف منطقه ایی و ملی و حفظ یکپارچگی بین مردم و دولت از اهداف سیاست گذاری است.

معاون رئیس جمهور با اشاره به نیاز حمایت از ۳ونیم میلیون نفر زن سرپرست خانوار در کشور گفت: یکی از ابعاد کارآمدی جمهوری اسلامی، رفتار عادلانه و رعایت عدالت  اجتماعی، سیاسی و جنسیتی با مردم است.

وی افزود: مسئله بیمه زنان سرپرست خانوار در سطح ملی، دختران و زنان بازمانده از تحصیل، مسئله حذف ساعت ورزش از مدارس ابتدایی دختران، بهداشت باروری و آسیب های آن و دیگر موارد با نگاه عدالت جنسیتی اکنون در دست تدوین نهایی است.

او گفت: مصوبه نشاط و ورزش برای دختران بسیار مهم است و ما باید شاهد روحیه شاد برای دخترانمان باشیم.

ابتکار با اشاره به نوجه خاص به خانواده گفت: گفتگوی ملی خانواده برای انسجام خانواده، توجه به مطالبات نسل جوان، توجه به اختلالات ارتباطی بین خانواده، توجه به زوایای مختلف آسیب های اجتماعی، پیگیری مصوباتی مانند صدور شناسنامه فرزندان زنان ایرانی و مردان خارجی، بیمه های روستایی و وامهای اشتغال پایدار از دیگر برنامه های در دستور کار است.

وی با اشاره به حمایت از فعالیت سازمان های مردم نهاد افزود: دولت دوازدهم به جدیت معتقد است سازمان های مردم نهاد و جامعه مدنی نقطه اتکا برای برون سپاری فعالیت های دولتی هستند و بخصوص در حوزه های اجتماعی باید از ظرفیت های نهادهای مدنی استفاده شود.

او با تاکید بر حضور زنان توانمند در جامعه و پست های مدیریتی افزود: مردم باید برای جلب همکاری و همیاری، در حوزه های سازمان های مدنی طرح بدهند و هم مشارکت داشته باشند.

معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور، عصر امروز در جمع مسولان و تعدادی از زنان و بانوان فعال اجتماعی این شهرستان حضور یافت و در سالن اجتماعات فرمانداری شهرستان شهریار به سخنرانی پرداخت.