معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده ؛ زنان قدرت ایجاد صلح، گفتگو و همگرایی را بیش از بقیه دارند از این روی سازمان ملل ۶ نوامبر را به عنوان مقابله با آثار جنگ، علیه زنان و طبیعت نامگذاری کرده است.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به آسیب زنان، خانواده و جوامع از جنگ و نقش زنان در حفاظت از طبیعت و برقراری صلح و دوستی در بین جوامع، اظهار داشت: زنان قدرت ایجاد صلح، گفتگو و همگرایی را بیش از بقیه دارند از این روی سازمان ملل ۶ نوامبر را به عنوان مقابله با آثار جنگ، علیه زنان و طبیعت نامگذاری کرده است.

دکتر معصومه ابتکار روز سه‌شنبه در سمینار ارزیابی اثرات پس از جنگ بر زنان و محیط زیست با اشاره به اینکه در موضوع جنگ، کشورمان عوارض انسانی و طبیعی، زیادی متحمل شده است و کماکان آثار این عوارض ادامه دارد، گفت: بسیاری از عوارض و صدمات ناشی از جنگ به خانواده‌ها و همچنین محیط زیست، مسایلی نیست که در کوتاه مدت بتوان آن را حل و فصل کرد و برگزاری چنین جلساتی یادآوری این موضوع است که رنج و غم ناشی از جنگ سالیان سال در جسم و روح مردم، استمرار دارد.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده با بیان اینکه با اقدامات زورمدارانه دولت آمریکا و آقای ترامپ مواجه هستیم، اظهار داشت: امریکایی ها خواب آشفته‌ای دیدند که با تحریم‌ها می توانند مردم ایران را به زانو درآورده و اقتصاد کشورمان را با مشکل مواجه  کنند؛ خوابی که هیچ‌وقت تحقق پیدا نخواهد کرد.

دکتر ابتکار افزود: تحریم‌ها هم به جوامع انسانی و هم به طبیعت آسیب می‌زند و می‌توان گفت که در کلیت جامعه جهانی اثرگذار است لذا این موضوع می‌تواند از سوی دانشگاهیان و انجمن‌های صلح مورد بررسی و کنکاش قرار بگیرد تا با نگاه علمی و روشنگرانه آثار و تبعات آن بر همگان روشن شود.

معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین سالروز رحلت پیامبر گرامی اسلام(ص) و شهادت امام حسن مجتبی(ع) و امام رضا(ع) را تسلیت گفت.