طاهریان: ورزش کارکنان زن، ورزش دانش‌آموزی، ورزش دختران در دانشگاه‌ها از جمله موضوعاتی هستند که در کارگروه ورزش دختران و اوقات فراغت به آنها می‌پردازیم و سپس نتایج را در اختیار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده قرار می‌دهیم .

مسئول کارگروه ورزش دختران و اوقات فراغت معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری در گفتگو با ایسنا گفت:از ابتدای حضورم به عنوان مشاور ورزش زنان و دختران در معاونت زنان وخانواده نهاد ریاست جمهوری، پیشنهاد بررسی عملکرد اداره کل ورزش دختران دانش‌آموزرا دادم؛ اما تاکنون اتفاق خاصی نیفتاده است و از رویکرد معاونت ورزشی وزارت آموزش و پرورش در این زمینه اطلاعی ندارم.
طاهره طاهریان افزود: لازم است نقاط قوت و ضعف این اداره کل - که منحل شده است - بررسی شود و در صورت ضرورت نسبت به احیای آن اقدام شود، چراکه در این اداره کل،زنان در مدیریت ورزش دختران نقش داشتند و در زمینه‌هایی مانند آموزش، تربیت نیرویانسانی، داوری، انتشارات و... فعالیت می‌کردند، بنابراین لازم است اقدامات آنها راارزشیابی کنیم.
وی با اشاره به اولویت‌های کارگروه ورزش دختران و اوقات فراغت معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: ورزش کارکنان زن، ورزش دانش‌آموزی، ورزش دختران در دانشگاه‌ها از جمله موضوعاتی هستند که در کارگروه ورزش دختران و اوقات فراغت به آنها می‌پردازیم و پس از انجام کار کارشناسی، نتایج را در اختیار معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده قرار می‌دهیم تا نسبت به پیگیری آنها اقدام کند.
طاهریان در بخش دیگری از صحبت‌های خود تاکید کرد: در زمینه موضوعات مورد بررسیتلاش می‌کنیم تا در قالب تفاهم‌نامه و دستورالعمل نسبت به اجرایی کردن آنها اقدامکنیم.
مسئول کارگروه ورزش دختران و اوقات فراغت معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری با تاکید بر ورزش کارکنان زن دردستگاه‌های دولتی اظهار کرد: این موضوع برای ما اهمیت زیادی دارد، چرا که زنان در محیط کار و خانه باید فعالیت زیادی داشته باشند. در این شرایط لازم است زمینه‌ای فراهم شود تا آنان بتوانند در محل کار خود به فعالیت ورزشی بپردازند که در کارگروه ورزش دختران و اوقات فراغت درباره اینموضوع نیز از نظرات کارشناسی صاحبنظران بهره می‌بریم و از آن استفاده می‌کنیم.
طاهریان در پایان گفت: ورزش کارکنان زن تنها محدود به فعالیت ورزشی روزمره نمی‌شود؛ بلکه قصد داریم در قالب برگزاری مسابقات در این دسته از زنان انگیزه به وجود آوریم و به دنبال ابزارهایی برای دستیابی به این هدف هستیم و به طور قطع ازدیدگاه‌های دستگاه‌های ذی‌ربط بهره می‌بریم.