مدیرکل امور زنان وزارت آموزش و پرورش گفت: طرح گفت و گو با همکاری معاونت امور زنان ریاست جمهوری در سال تحصیلی جاری در ۱۲۰۰ کلاس درس اجرا می شود.

فرحناز مینایی پور امروز شنبه در نشست هم اندیشی گفت و گوی بین نسلی اظهار داشت: این طرح به طور مشخص ۳۰ تا ۴۰ کلاس در هر استان را زیر پوشش قرار می دهد و از امروز ۱۰ آذرماه نیز اجرای آن آغاز می شود.

وی ادامه داد : بودجه و بخشنامه این طرح آماده و به استان ها ارسال شده است تا در ۴ سطح گفت و گوی بین دانش آموزان با یکدیگر، دانش آموزان با اولیا، دانش آموزان با مسئولان شهر و استان و دانش آموزان با والدین به اجرا در آید.

مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش تصریح کرد : اکنون همچنین سه طرح آموزش حقوق به دانش آموزان دختر، بهبود وضعیت آموزشی و بهداشتی دانش آموزان دختر و تقویت شیوه های مهارتی دختران با والدین و مربیان مدرسه با همکاری امور زنان و خانواده ریاست جمهوری در حال اجرا است.

در این نشست تفاهم نامه همکاری بین امور زنان ریاست جمهوری و وزارت آموزش و پرورش با موضوع گفت و گوی بین نسلی به امضای معصومه ابتکار معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری و سید محمد بطحایی وزیر آموزش و پرورش رسید.

مینایی پور درباره مفاد این تفاهم نامه توضیح داد: در قالب این تفاهم نامه سه طرح جدید شامل برگزاری دوره های آموزشی برای ارتقای سطح روانی و اجتماعی آنها با موضوعاتی همچون نشاط و شادی، خوش بینی، ابراز وجود، هوش هیجانی و معنویت، ارتقاء آگاهی دانش آموزان دختر با نقش و کارکرد نهادهای مدنی و تدوین بسته عملیاتی برای بازگرداندن دانش آموزان دختر به تحصیل اجرا خواهد شد.

وی با اشاره به اینکه کار مطالعاتی طرح دانش آموزان دختران بازمانده از تحصیل ابتدا در استان های آذربایجان غربی، کرمان، سیستان و بلوچستان هرمزگان انجام می شود، تصریح کرد : دوره های آموزشی ارتقا سطح روانی و اجتماعی معلمان ویژه معلمان دوره متوسطه اول است که از هفته آینده آغاز می شود.

مدیر کل امور زنان وزارت آموزش و پرورش یاد آور شد: طرح گفت و گوی بین نسلی نیز با پی گیری امور زنان ریاست جمهوری از سال گذشته با همکاری شهرداری تهران و آموزش و پرورش در ۵ فرهنگسرا اجرا شده است و هم اکنون نیز ادامه دارد.

مینایی پور اضافه کرد : در قالب این طرح وزارت آموزش و پرورش نیز با تشکیل کارگروهی اقدام به برگزاری ۴ دوره مهارت آموزی ویژه زنان حوزه ستادی این وزارتخانه کرد.