ناهید پرویزپور روز چهارشنبه در جلسه توانمندسازی زنان، آگاهی اجتماعی و تحقق عدالت جنسیتی، اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش اعظم گروه های
ناهید پرویزپور روز چهارشنبه در جلسه توانمندسازی زنان، آگاهی اجتماعی و تحقق عدالت جنسیتی، اظهار داشت: با توجه به اینکه بخش اعظم گروه های اجتماعی را زنان تشکیل میدهند و حضور زنان در فعالیتهای اجتماعی و پستهای مدیریت سیاسی یکی از مهمترین شاخصهای توسعه یافتگی در عرصههای مختلف است لذا عملکرد دولتها در توانمند سازی و مشارکت زنان بسیار حائز اهمیت است.
وی افزود: توسعه پایدار تنها زمانی بهطور موفقیت آمیز محقق میشود که بر پایه مشارکت و همکاری تمام گروههای اجتماعی استوار باشد.
پرویز پور اضافه کرد: در واقع مشارکت موثر زنان در گرو آگاهی آنان نسبت به ضرورت همکاری و نقششان در جامعه است که دولتمردان باید از طریق آموزش مهارت و پژوهش و نیازسنجی زنان این مهم را محقق نمایند.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری لرستان با بیان اینکه مقوله بهداشت و آموزش، عدالت جنسیتی برای زنان به شکل مطلوبی محقق شده است، گفت: ما در حال حاضر شاهد رشد فزاینده حضور زنان در مراکز آموزش عالی هستیم و بحث سلامت و بهداشت هم افزایش سن امید در زنان و کاهش مرگ و میر مادران و نوزادان نشان از موفقیت عملکرد این حوزه است ؛ اما در حوزه سیاست و اقتصاد روند رشد به کندی صورت پذیرفته است.
پرویزپور با اشاره به ماده ۱۰۱ و ۱۰۲ که به طور مستقیم به عدالت جنسیتی و تحکیم بنیاد خانواده پرداخته شده است، افزود: برهمین اساس دولت تدبیر و امید در مقایسه با دولت های گذشته در توانمندسازی زنان و آگاهی بخشی به آنان و هم چنین عدالت جنسیتی موفق تر عمل کرده است و نه تنها در سیاست داخلی بلکه در سیاست خارجی هم از زنان شایسته در مسئولیتهای حساس بهعنوان دیپلمات و سفیر استفاده کرده است.
وی بیان کرد: تا سال ۹۵ سهم زنان از پستهای مدیریتی بسیار اندک بود و با پیگیری دولت تا پایان سال ۹۶ سهم زنان در مناصب مدیریتی وزارتخانهها ۱۶.۵ درصد افزایش داشته و در استانداری ها و فرمانداریها به رشد ۶۰ درصدی رسیده است.
وی با بیان اینکه تحقق عدالت جنسیتی مطالبه عمومی زنان است گفت: باتوجه به دستور رییس جمهور و استاندار ، مدیران مکلف به استفاده از زنان و جوانان در پستهای مدیریت میانی هستند و این موضوع در ارزیابی عملکرد مدیران لحاظ خواهد شد.