معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، یکی از وظایف مهم سازمان های مردم نهاد(سمن ها) در جامعه را دیده بانی و رصد در کنار نقد مشفقانه فعالیت ها و عملکرد دولت در حوزه زنان و خانواده برشمرد
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده، یکی از وظایف مهم سازمان های مردم نهاد(سمن ها) در جامعه را دیده بانی و رصد در کنار نقد مشفقانه فعالیت ها و عملکرد دولت در حوزه زنان و خانواده برشمرد و تصریح کرد: در شرایط سخت جنگ اقتصادی و روانی که ناجوانمردانه از سوی دشمنان به مردم ایران تحمیل شده، همه باید تلاش کنیم سازمان های مردم نهاد نقش دیده بانی و رصد فعال تری داشته باشند.
دکتر معصومه ابتکار روز دوشنبه در کارگاه آموزشی"تدوین برنامه اقدام مشترک" ویژه تشکل های اجتماعی زنان و خانواده که در آمفی تئاتر استانداری تهران برگزار شد، با بیان اهمیت جایگاه و نقش سازمان های مردم نهاد و تشکل های غیر دولتی در حوزه زنان و خانواده، تلاش برای توان افزایی این تشکل ها، اهمیت فعالیت این سازمان ها به صورت شبکه ای و تخصصی، تببین ساز و کار و شیوه های مدیریت غیر دولتی با جذب داوطلبان و بسیج اجتماعی و جلب مشارکت مردمی را مورد تاکید قرار داد.
وی در جمع مشاوران زنان و خانواده وزارتخانه ها و دستگاه های اجرایی اظهارداشت: در موضوع عدالت جنسیتی براساس مواد ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم توسعه کشور، اقدامات و تلاش های خوبی صورت گرفته و در همه استانها ، سند و برنامه مدون زن و خانواده تهیه و در شورای برنامه ریزی استان مورد تصویب قرار گرفته است.
دکتر ابتکار با اشاره به تصویب شاخص های کلی عدالت جنسیتی در ۱۶ بند و ابلاغ آن به دستگاه ها برای اجرا، یادآور شد: تصویب شاخص های اختصاصی این موضوع نیز در دستور کار قرار دارد.
معاون رئیس جمهوری با بیان اینکه مشاوران زنان و خانواده وزیران و دستگاه های اجرایی در زمینه اجرا و عملیاتی شدن این موضوع نقش محوری دارند، از آنان خواست برای حرکت از وضعیت موجود به شرایط مطلوب در زمینه شاخص های عدالت جنسیتی، برنامه و سند مدون داشته باشند.
دکتر ابتکار با بیان اینکه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری برای ارتقاء جایگاه خانواده طرح های زیادی دارد، به تلاش در زمینه توان افزایی زنان برای تحقق شاخص ۳۰ درصدی مدیریت زنان تا پایان برنامه ششم توسعه و پایان دولت دوازدهم، و همچنین معرفی الگوهای موفق در مدیریت زنان اشاره کرد و افزود: هر وزارتخانه درمورد مواد ۱۰۱ و ۱۰۲ قانون برنامه ششم در زمینه عدالت جنسیتی باید یک سند و برنامه مدون داشته باشند.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده همچنین در آیین تکریم و پاسداشت خدمات خانم شهیندخت مولاوردی که به همت تشکل های اجتماعی و سازمان های مردم نهاد و در حاشیه کارگاه آموزشی"تدوین برنامه اقدام مشترک" برگزار شد، از خانم مولاوردی به عنوان یکی از مدیران توانمند در دولت های یازدهم و دوازدهم نام برد.
دکتر ابتکار با تشریح ویژگی های خانم مولاوردی و توانمندی های مدیریتی او در دولت های یازدهم و دوازدهم ، خاطرنشان کرد: قانون منع فعالیت بازنشستگان حتما برکاتی برای کشور دارد اما همه می دانیم که تبعاتی هم داشت و موجب شد دولت و دستگاه های مختلف از افراد توانمندی که هنوز زمینه برای استفاده از خدمات آنها وجود داشت، محروم شوند.
وی با تاکید بر اینکه قانون مصوب مجلس باید اجرا شود، ابراز امیدواری کرد که با اصلاحیه ای که درمورد این قانون در دستور کار قرار گرفته، امکان استفاده از مدیران لایق و توانمند که به سن بازنشستگی می رسند، فراهم شود.
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه مسیر ترسیم و ریل گذاری شده از سوی خانم مولاوردی در حوزه زنان و خانواده در دولت تدبیر و امید، با قدرت ادامه خواهد یافت، گفت: متاسفانه یکی از مشکلات مدیریتی در کشور این است که با تغییر مدیران ، مدیر جدید توجه کمی به دستاوردهای مدیر قبلی دارد و گاهی حتی کارها دوباره از صفر شروع می شود.
دکتر ابتکار خاطرنشان کرد: افتخار ما این است که در حوزه زنان و خانواده راه خانم مولاوردی را ادامه می دهیم و اقدامات مهم و اثرگذاری را که توسط ایشان انجام شد ، تکمیل خواهیم کرد.