راه های فعال کردن کانون هوادران زن باشگاه های فوتبال ایران بررسی می شود تا برای ورود زنان به ورزشگاه ها، زمینه های شکل گیری مطلوب فرهنگی و نظم به وسیله گروه های مردمی ایجاد شود.

نشستی با محوریت بررسی راهکارهای فعال شدن کانون هواداران زن باشگاه‌های فوتبال ایران با حضور طاهره طاهریان نائب رئیس کمیته ملی المپیک، لیلا صوفی زاده نایب‌رئیس فدراسیون فوتبال در امور بانوان، نماینده معصومه ابتکار معاون رئیس‌جمهوری در امور زنان و خانواده ریاست جمهوری، نماینده وزارت ورزش و جوانان و با حضور شماری از نمایندگان کمیته بانوان کانون هواداران باشگاه پرسپولیس و تعدادی از هواداران استقلال برگزار شد.

در این نشست، زنان هوادار فوتبال با روایت‌هایی از آنچه طی سال‌های گذشته به‌واسطه علاقه‌مندی به فوتبال از سر گذرانده‌اند خواستار احقاق حق ورود آزادانه به سالن‌های ورزشی و به‌ویژه استادیوم‌های فوتبال شدند.

در بخشی از جلسه، چند نماینده‌ی کمیته بانوان کانون هواداران باشگاه پرسپولیس هم با تاکید بر این‌که طی ماه‌های گذشته و به دنبال تلاش مدیران دولت تدبیر و امید و همچنین مدیریت باشگاه پرسپولیس و دیگر نهادهای دخیل در موضوع، نسبت به احقاق حق ورود خانواده‌ها به ورزشگاه‌ها امیدوار شده‌اند، خواستار توجه بیشتر مدیران باشگاه‌های پرطرفدار فوتبال به هواداران زن شدند.

آن‌ها توضیح دادند که زنان هوادار فوتبال تنها متعلق به تهران نیستند و علاقه‌مندان پرتعدادی در روستاها و شهرهای بزرگ و کوچک ایران حضور دارند. کسانی که به گفته‌ی نمایندگان کمیته بانوان کانون هواداران باشگاه پرسپولیس در آرزوی باز شدن درهای استادیوم‌های ورزشی بروی خانواده‌ها هستند تا از تفریحی سالم کنار یکدیگر لذت ببرند.

نمایندگان هواداران زن باشگاه استقلال هم که در این نشست حضور داشتند، از تلاش باشگاه استقلال برای سازمان‌دهی هواداران زن سخن گفتند و یادآور شدند که می‌توان با صدور کارت هواداری برای زنان به نگرانی‌های احتمالی چگونگی شناسایی و ساماندهی هواداران پایان داد.

طاهره طاهریان نائب رئیس کمیته ملی المپیک هم در این گردهم‌آیی با یادآوری مسیر دشوار طی شده ورزش زنان در ایران از اواخر دهه ۶۰ به این‌سو خطاب به حاضران گفت؛طی سال‌های گذشته تلاش‌های همه‌جانبه‌ای برای فرهنگ‌سازی و کمک به گسترش ورزش زنان و حق ورود به سالن‌های مختلف ورزشی انجام‌شده است که نتایج آن‌ها از چشم تحلیلگران منصف مخفی نیست.

طاهریان که بیش از سه دهه است در عرصه ورزش زنان فعالیت دارد از زنان علاقه‌مند به فوتبال خواست ناامید نشوند و برای پیگیری مطالبات اجتماعی خود در چارچوب قانون و با حمایت باشگاه‌ها و فدراسیون فوتبال فعال باشند.

دیگر مدیران زن ورزشی حاضر در جلسه هم با شنیدن نظرات زنان هوادار فوتبال ضمن همدلی با خواسته‌های آنان تاکید کردند که دستیابی به این مطالبه با توجه‌ی همه‌جانبه به راهکارهای قانونی و صبوری بیشتر زنان علاقه‌مند به فوتبال میسر می‌شود.

همچنین در این گردهمایی از مدیران باشگاه‌های فوتبال ایران درخواست شد که فعال شدن کانون هواداران زن را در دستور کار خود قرار دهند.بر این اساس مقرر شد راه‌های فعال کردن کانون هواداران زن باشگاه‌های فوتبال ایران بررسی شود و در جلسات آینده پیرامون این موضوع بحث و بررسی‌های بیشتری صورت بگیرد تا در صورت فراهم شدن سازوکارهای ورود زنان به ورزشگاه‌ها از پیش، زمینه‌های شکل‌گیری مطلوب فرهنگی و نظم به‌وسیله گروه‌های مردمی ایجاد شده باشد.

لازم به ذکر است که از بین باشگاه‌های فوتبال ایران تنها باشگاه فرهنگی- ورزشی پرسپولیس از چند ماه قبل سازمان‌دهی زنان هوادار باشگاه را آغاز کرده و دراین‌ارتباط هم تعدادی به عضویت کمیته هواداران باشگاه درآمده‌اند که در این جلسه هم حضور داشتند.