معاون رییس جمهور: در حوزه زنان، نگاه ها باید عوض شود و در افق برنامه ششم توسعه نیز امیدواریم نگاه ویژه ای به مسئله زنان و خانواده شود.

پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده: شهیندخت مولاوردی معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده از بخش های مختلفکتابخانه ملی بازدید کرد و از نزدیک با فعالیت های سازمان اسناد و کتابخانه ملی آشنا شد که در این بازدید دکتر نژادی معاون برنامه ریزی و هماهنگی و دکتر باستانی معاون بررسی های راهبردی این معاونت ایشان را همراهی کردند.
پس از این بازدید دکتر صالحی در محل دفتر کار خود میزبان معاون رئیس جمهور بود و برخی اقدامات و دستاوردهای سازمان اسناد و کتابخانه ملی را برای وی تشریح کرد.
صالحی در بخشی از سخنان خود با توجه به اهمیت داشتن فعالیت بانوان درسطح جامعه و در زمینه های فرهنگی، گفت: به نظر می رسد ما باید در زمینه معرفی دستاوردهای بانوان تلاش بیشتری به خرج دهیم و در این زمینه معاونت زنان و خانواده ریاست جمهوری می تواند کمک شایانی کند.
صالحی در ادامه با بیان این نکته که هدف سازمان متبوع مبدل شدن به یک نهاد فرهنگی تأثیرگذار در جامعه است، اضافه کردمتأسفانه در زمینه های فرهنگی ضعیف عمل کرده ایم و اقداماتی که تاکنون صورت گرفته، بیشتر شبیه هدر دادن منابع بوده است تا اجرای امور اساسی در زمینه فرهنگ.
رئیس سازمان اسناد و کتابخانه ملی از ایجاد اندیشگاه فرهنگی کتابخانه ملی، دعوت از دانشگاهیان کشور برای حضور مستمر و مثمرثمر در کتابخانه ملی، دیجیتال سازی منابع و گسترش فعالیت های بین المللی نظیر ایجاد توریسم فرهنگی، به عنوان برنامه های مهم سازماناسناد و کتابخانه ملی یاد کرد که می تواند در زمینه فرهنگی نیز تأثیرات بسیاری داشته باشد.
صالحی در پایان خواستار امضاء تفاهم نامه در زمینه فعالیت های فرهنگی با معاونت امور زنان و خانواده شد و دکتر امیرخانی را به عنوان نماینده در این امر به خانم مولاوردی معرفی کرد.
ایجاد تالاری با منابع ویژه بانوان، برگزاری نشستهای علمی مشترک، انتشار کتاب و فصلنامه مشترک، مطالعه دانشنامه و بررسی ظرفیت های موجود، تهیه نمایه مطالعات زنان و بررسی منابع لاتین موجود در زمینه بانوان از جمله پیشنهادهای دکتر صالحی به منظور امضاء تفاهم نامه همکاری با معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری بود.
در این دیدار که دکتر نژادی معاون برنامه ریزی و هماهنگی و دکتر باستانی معاون بررسی های راهبردی معاونت امور زنان و خانواده و همچنین هاشم زاده معاون پشتیبانی، امورحقوقی و استان ها و دکتر امیرخانی معاون کتابخانه کتابخانه ملی ایران حضور داشتند، مولاوردی معاون امور زنان و خانواده رئیس جمهور ضمن تشکر از میزبانی کتابخانه ملی از وی و همراهان، بیان داشت: در حوزه زنان، نگاه ها باید عوض شود و در افق برنامه ششم توسعه نیز امیدواریم نگاه ویژه ای به مسئله زنان و خانواده شود. مولاوردی همچنین از پیشنهادهای دکتر صالحی به منظورگسترش فعالیت های دوجانبه در زمینه امور فرهنگی زنان استقبال کرد.