جمعی از بانوان کارآفرین کشورمان با به راه انداختن کمپین #زنان_نسل_تحریم و به اشتراک گذاشتن فیلم‌هایی از موفقیت‌های خود علی‌رغم تحریم‌ها می‌خواهند نشان دهند بانوی ایرانی در هر شرایطی می‌تواند موفق شود.

جمعی از زنان کارآفرین با هدف ارتقاء باور اجتماعی نسبت به توانمندی زنان به ویژه در شرایط دشوار اقتصادی کنونی و با ایمان به اینکه «زنان پیشرو، آینده ایران را با غرور و سربلندی خواهند ساخت»، به راه اندازی کمپین #زنان_نسل_تحریم اقدام کرده‌اند.

این کمپین در شبکه‌های اجتماعی توییتر، اینستاگرام، آپارات و تلگرام  با آی دی   women_sanctions@ فعال شده‌است و بانوان کارآفرین با نشان دادن بخشی از تلاش‌های خود برای اشتغال و درامدزایی تلاش دارند نشان دهند که می‌توان موفق شد حتی در شرایط تحریم‌ سخت کنونی.

به نظر می رسد این کمپین نگاهی به تلاش های زنان ایرانی در شرایط کنونی جامعه دارد و به ظرفیت آنها برای حضور در خط مقدم تلاش برای حل مشکلات اقتصادی و معیشتی تاکید دارد.

شعار این کمپین این است: «آنهایی که ناامید می‌شوند هرگز برنده نخواهند شد»

با کمپین #زنان_نسل_تحریم در شبکه های اجتماعی توییتر، اینستاگرام، آپارات و تلگرام همراهی کنید تا امیدی بر مبنای حقیقت و مبتنی بر قدرت زنان ایرانی در جامعه به راه بیفتد.