شهیندخت مولاوردی: نتیجه قطعی توانمند سازی زنان، توانمند شدن جامعه و کوتاه تر شدن مسیر رسیدن به توسعه پایدار و همه جانبه است.

شهیندخت مولاوردی پنجشنبه شب در آیین اختتامیه سومین المپیاد بانوان زیر 26 سال شاغل در وزارت نفت در محمودآباد مازندران افزود: در سال های اخیر به علت بی توجهی به دختران و زنان، سن اعتیاد دختران به طور قابل ملاحظه ای کاهش یافته است.

وی بدون اشاره به سن اعتیاد در دختران اظهار کرد: نکته نگران کننده در مورد اعتیاد دختران، روی آوردن تدریجی آنان به مواد مخدر صنعتی و انواع روانگردان است که تنها راه مبارزه با این معضل، توجه بیشتر به توسعه ورزش بانوان است.

مولاوردی گفت: توسعه امکانات ورزشی در اماکن عمومی مانند پارک ها با اولویت مناطق محروم، تشویق دانشجویان دختر به ورزش و ترویج فرهنگ ورزش همگانی در دانشگاه ها و آگاهی بخشی زنان در حوزه ورزش و تامین سلامت جسمی و نشاط روحی، از برنامه هایی است که باید در دستور کار سازمان ها و دستگاه های مربوطه قرار گیرد.

معاون رییس جمهوری ادامه داد: یکی از علل لزوم توجه جدی تر به گسترش ورزش میان زنان و دختران، نقش مهم آنان در تربیت نسل آینده کشور به عنوان مادران جامعه است.

وی بر توجه بیشتر به برگزاری مسابقات ورزشی میان کارکنان شاغل در دستگاه های اجرایی و استفاده بیشتر بانوان از فضاهای ورزشی موجود در ادارات و سازمان های دولتی تاکید کرد.

معاون رییس جمهوری در امور زنان وخانواده بیان کرد: افزایش بهره وری کاری، جلوگیری از فرسودگی، افزایش انگیزه و تامین کامل سلامت جسمی و روحی، از نتایج توجه بیشتر به ورزش کارکنان و زنان شاغل در دستگاه هاست.
مولاوردی با تجلیل از کسب مدال های ارزشمند توسط زنان ایرانی در مسابقات اینچئون کره جنوبی گفت: زنان ایرانی همگان را به این باور رساندند که هرجا دسترسی برابر به فرصت ها داشته باشند می توانند با بهره گیری از توان و استعداد فراوان خود، نتایج خیره کننده ای را رقم بزنند.