زنانی که تمام عمرشان را در تحریم گذرانده‌اند و هیچ تصوری از شرایط بدون تحریم ندارند، در اوج تحریم‌ها کارآفرین و موفق شده‌اند. آنها ناامید نمی‌شوند اما باید کمک کنیم دیده شوند.

از هفته گذشته کمپینی تحت عنوان #زنان_نسل_تحریم در شبکه های اجتماعی به راه افتاده است که در این کمپین بانوان کارآفرین با انتشار فیلم هایی کوتاه از نحوه کارآفرینی و فعالیت خود در شرایط موجود در تلاش هستند نه تنها امید را به جامعه تزریق کنند بلکه با بیان تجارب خود راه‌گشای سایر مردم در کارآفرینی و خلاقیت باشند.

تاکنون ۱۱ پست در خصوص ۱۱ بانوی کارآفرین در شبکه های اجتماعی مختلف منتشر شده است که شامل کارآفرینی بانوان در حوزه های کشت و پرورش گیاهان دارویی، مطبوعات، معدن، تولید ابزار دقیق، پلاستیک و بسته بندی، سنگ های قیمتی، نانو و تولید اکسسوری فانتزی آشپزخانه، منزل و سیسمونی بوده است.

نکته جالب در خصوص این بانوان این است که همه این بانوان به لحاظ سنی افرادی هستند که سال هاست در شرایط تحریم زندگی کرده‌اند و هیچ تصوری از زندگی در حالت بدون تحریم را ندارند اما موفقیت خود را در اوج تحریم ها به دست آورده اند.

گرچه این بانوان هرگز ناامید نمی شوند و باور دارند آنهایی که ناامید می‌شوند، برنده نخواهند‌ شد، اما حمایت ما موجب بیشتر دیده شدن آنها در جامعه، دلگرم‌تر شدن این بانوان و تزریق امید به جامعه می‌شود.

این کمپین در شبکه‌های اجتماعی توییتر، اینستاگرام، آپارات و تلگرام با آی دی women_sanctions@فعال شده‌ و شعار آن: «آنهایی که ناامید می‌شوند هرگز برنده نخواهند شد» است.

با کمپین #زنان_نسل_تحریم در شبکه های اجتماعی توییتر، اینستاگرام، آپارات و تلگرام همراهی کنید تا امیدی بر مبنای حقیقت و مبتنی بر قدرت زنان ایرانی در جامعه به راه بیفتد.