کار این گروه اجرایی نیست، بلکه به دنبال یافتن راه‌هایی برای ارتقای سطح سلامت جامعه و توسعه ورزش همگانی و قهرمانی است چراکه با بهتر شدن شرایط، سطح سلامت زنان نیز ارتقا می‌یابد.

مشاور معاون رئیس‌جمهور در امور ورزش دختران و بانوان،‌ از لزوم همفکری و تعامل و مشارکت افراد در تصمیم‌سازی و تصمیم‌گیری‌ها، گفته و آن را عاملی برای ایجاد گروه‌های کاری تخصصی در حوزه تحت نظارتش دانست.
طاهره طاهریان
با بیان این مطلب افزود: بهتر است گروه ورزش را با عنوان تربیت بدنی و اوقات فراغت در نظر بگیریم؛ چراکه این عبارت کامل‌تر و کلی‌تر است.

وی خود را مسئول این گروه دانست و تأکید کرد: در این کارگروه از نظرات اساتید دانشگاه و افراد و صاحبان امر و... استفاده می‌شود.

به دنبال یافتن راه‌هایی برای ارتقای سطح سلامت جامعه و توسعه ورزش همگانی و قهرمانی هستیم
مسئول کارگروه ورزش دختران و اوقات فراغت معاونت امور زنان و خانواده نهاد ریاست جمهوری گفت: کار این گروه اجرایی نیست، بلکه به دنبال یافتن راه‌هایی برای ارتقای سطح سلامت جامعه و توسعه ورزش همگانی و قهرمانی و ایجاد زمینه‌های مناسب برای بهره‌مندی زنان از امکانات ورزشی موجود، با کمک گرفتن از دستگاه‌های مرتبط با ورزش مثل وزارت ورزش و جوانان، ورزش دانشگاه‌ها و آموزش و پرورش است؛ چراکه با بهتر شدن شرایط، سطح سلامت زنان نیز ارتقا می‌یابد.

ورزش همگانی؛ اولویت کاری ما/ توجه به هدفمندکردن اوقات فراغت زنان با تأکید بر روستاها و مناطق محروم
طاهریان اولویت کاری خود را ورزش همگانی دانست و گفت: به وسیله اقدامات عملیاتی مانند ایجاد ساختار مناسب برای کارکنان دولت،‌ فراهم‌سازی زمینه استفاده بهتر و بیشتر از فضا، ایجاد امکانات و نیز تشکیل کارگاه‌ها و مسابقات، بایستی به دانش‌افزایی در این حوزه پرداخته شود. همچنین هدفمندکردن اوقات فراغت زنان با تأکید بر روستاها و مناطق محروم با شرایط خاص آن فضا، از اولویت‌های مدنظر است.

وی خاطرنشان کرد: توجه به ورزش قهرمانی نیز موضوع ماست،؛ چراکه نتیجه ورزش همگانی، ورزش قهرمانی خواهد بود.

مشکلات ورزش بانوان چیست؟/ مسائل زنان باید از طرف خود زنان حل شود

طاهریان درخصوص مشکلات موجود در حوزه ورزش زنان گفت: یکی از مشکلات این است که زنان در جامعه ورزش در حوزه تصمیم‌گیری و تصمیم‌سازی نیستند. موضوع زنان باید از طرف خود زنان حل شود و آقایان نمی‌توانند وارد این مسائل شوند؛ در دنیا نیز همین‌گونه است؛ چراکه زنان شرایط خاص خود را دارند و باید ملاحظات لازمه برای ایشان در نظر گرفته شود.

نگاه منفی فردی و سلیقه‌ای عده‌ای از آقایان به ورزش زنان

وی ادامه داد: از طرف دیگر نگاه منفی فردی و سلیقه‌ای عده‌ای از آقایان به ورزش زنان، مشکلاتی برای توسعه و رشد ورزش زنان ایجاد کرده و می‌کند.

کار ما ارائه کمک فکری است

مشاور معاون رئیس‌جمهور در امور ورزش بانوان،‌ رابطه حوزه تحت امر خود را با وزارت ورزش و جوانان را چنین تشریح کرد: کار ما ارائه کمک فکری برای هموار کردن مشکلات مربوط به زنان در وزارت ورزش و جوانان و آسان کردن کارها و برداشتن موانع پیش رو است. این کمک‌ها در قالب تفاهم‌نامه و پیشنهاد به دستگاه‌ها ارائه می‌شود تا آنها این پیشنهادات را در درون بخش خود اجرایی کنند.

وی در پایان خاطرنشان ساخت: در حقیقت کارگروه ما، در حمایت از ورزش قهرمانی و دانشگاهی و دانش‌آموزی و همگانی تشکیل شده است و به آنها کمک می‌کند؛ چراکه ما نه کار اجرایی داریم و نه دخالت.