طی مراسمی متنوعی به همت اداره کل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان همراه با اجرای موسیقی گروه کیدی از ۱۴۰ بانوی فعال در حوزه رسانه تقدیر شد.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان در جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا و روز زن ویژه بانوان اهالی رسانه استان هرمزگان گفت: ۵۵۰ برنامه در قالب برنامه های متنوع ویژه اقشار مختلف در سراسر استان برگزار شد.

نازنین شیبانی افزود: امسال برنامه ها را از محدوده زنان دستگاه های اجرایی دولتی خارج کردیم و در میان جامعه و اقشار مختلف زنان رفتیم تا این جشن و شادی در بین زنان مختلف شهر تقسیم شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با بیان اینکه ۵۵۰ برنامه در هفته بزرگداشت روز زن برگزار شد،خاطرنشان کرد: آزادی دو زن زندانی ، اجرای برنامه های شاد در خانه سالمندان و بندنسوان، اجرای برنامه های متعدد در چند سکونتگاه غیر رسمی و مرکز بیماری های روانی وسرطانی از جمله برنامه های هفته زن امسال بود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان با بیان اینکه امسال زنان هرمزگانی درعرصه های مختلف خوش درخشیدند، گفت: درخشش بانوان هرمزگانی در عرصه های مانند ورزش، فرهنگ و هنر، اقتصادی، کارآفرینی، پست های مدیریتی و … در عرصه ملی و حتی بین المللی بی نظیر بوده و این نشان از توانمندی بانوان این استان است.

شیبانی تذرجی افزود: در دولت تدبیر و امید نگاه ویژه ای به توانمندی زنان در عرصه های مختلف مدیریتی شده و این در ایجاد انگیزه و امید بخشی در بانوان بسیار موثر و حائز اهمیت است.

وی اظهار کرد: زنان کارآفرین، نخبه گان، قهرمانان ورزشی و فعالان در حوزه سیاسی، اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در استان باید حضور پررنگ تری در رسانه های هرمزگان داشته باشد که متاسفانه جای آنها در تیتر رسانه هاس استان کم رنگ است. شیبانی تذرجی با بیان اینکه بانوان اهالی رسانه استان باید مطالبه گر حوزه زنان در استان باشند، بیان کرد: تا امروز رسانه های استان آنگونه که لازم است مطالبات زنان در پست های اجرایی و مدیریتی را منعکس نکرده اند، بیشتر پرداختن با موضوعات این چنینی موجب دلگرمی و ایجاد انگیزه در بانوان استان خواهد شد.

مدیرکل بانوان و خانواده استانداری هرمزگان ضمن درخواست از اهالی رسانه برای پرداختن به مطالبات زنان، تاکیدکرد: رسانه می توانند با انعکاس شایسته موفقیت بانوان هرمزگانی درعرصه های مختلف علاوه بر ایجاد انگیزه در زنان این استان موجب تقویت روحیه بانوان فعال هرمزگان نیز می شود.

وی خاطرنشان کرد: بانوان اهالی رسانه هرمزگان و حتی شهرستان های این استان می توانند با ورود به حوزه های فعالیت زنان در جامعه ، نقش و عملکرد آنها را پررنگ تر نشان دهند و این گونه از زنان هرمزگانی در هر عرصه ای حمایت کنند و نقش موثری در شکوفایی بانوان در عرصه های مختلف داشه باشند.

شیبانی به انتصابات اخیر بانوان درهرمزگان اشاره کرد و بابیان اینکه قد زنان در عرصه مدیریتی هرمزگان بلند شده است، یادآور شد: برای نخستین بار در کشور یک زن به عنوان معاون استاندار منصوب شد و انتصاب دو معاون فرماندار بندرعباس و قشم نشان از توجه مدیریت عالی استان به توانمندی زنان در عرصه های مدیریتی است.

سرپرست معاونت توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان اظهار کرد:زنان هرمزگان این روزها به خاطر فعالیتهایشان در حال دیده شدن هستند ومطالبات زنان در حال تحقق است.

وی از رسانه ها خواست نسبت به معرفی زنان توانمند تلاش بیشتری کنند.

گفتنی است: در این مراسم خاتون رییسی شاعره خبرنگار به قرائت اشعار طنز در حوزه زنان پرداخت، گروه موسیقی کیدی نیز با اجرای شاد لحظات بانشاطی را برای بانوان رقم زد. زینب نورالدینی یکی از خبرنگاران خاطراتی از رخدادهای کاری خود تعریف کرد. خانمها مرادزاده، شهناز خوش و رکابی ازخبرنگاران و پیشکسوتان دفتری روزنامه های استان نیز معرفی شدند. درپایان از ۱۴۰ بانوی فعال و کارکنان نشریات استان تقدیر شد.