معتادان زن بهبود یافته در استان بوشهر مورد حمایت شغلی و معیشتی قرار می‌گیرند

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با تاکید برتوسعه زیرساخت‌ها برای نگه‌داری، درمان و پیشگیری از اعتیاد در جمعیت زنان گفت: در این راستا معتادان بهبود یافته در استان بوشهر مورد حمایت شغلی و معیشتی قرار می‌گیرند.

مریم آذرشب در  بازدید از کمپ ترک اعتیاد، مرکز بازتوانی و جامعه پذیری بانوان بوشهری با بیان اینکه در راستای تسهیل‌گری و روان‌سازی و رفع موانع، نخستین مرکز نگه‌داری  و ترک اعتیاد بانوان در بوشهر راه‌اندازی شده است اظهار داشت: در راستای تحقق مطالبات بانوان برای رسیدگی به افراد آسیب‌دیده از اعتیاد، ایجاد مرکز ترک اعتیاد و بازتوانی  بانوان مورد توجه قرار گرفت  و از اعزام این افراد به استان‌های دیگر جلوگیری شد.

وی، با قدردانی از مدیر مرکز بازتوانی و جامعه پذیری بانوان افزود: با تمام چالش‌ها و مشکلات، خانم زارعی توانست نخستین مرکز نگه‌داری  و ترک اعتیاد بانوان در بوشهر با حمایت‌های تسهیل‌گرانه دولتی راه‌اندازی کند.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با تاکید بر روان‌سازی جریان تسهیل‌گری در مرکز یاد شده تصریح کرد: همکاری نیروی انتظامی در تامین امنیت، علوم پزشکی در تسهیل فرایند تامین داروهای مورد نیاز، خدمات بیمه‌ای، بهداشتی و درمانی و بهزیستی در توجه به تحقق مطالبات، مرکز نگه‌داری  و ترک اعتیاد بانوان در بوشهر ستودنی است.

آذرشب با بیان اینکه شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی خدمات ویژه‌ای به بهبودیافتگان از اعتیاد ارائه می‌کنند خاطر نشان کرد: زیرساخت‌ها برای نگه‌داری، درمان و پیشگیری از اعتیاد در جمعیت زنان مورد توجه ویژه قرار دارد و در این راستا معتادان بهبود یافته در استان بوشهر مورد حمایت شغلی و معیشتی قرار می‌گیرند.

وی بیان کرد:با بررسی درخواست مدیر مرکز نگه‌داری  و ترک اعتیاد بانوان مقرر شد با همکاری شورای هماهنگی مبارزه با مواد مخدر، نیروی انتظامی و شهرداری بوشهر و با هماهنگی دفتر امور بانوان و خانواده در راستای معرفی و شناساندن  این مرکز اقدامات لازم صورت پذیرد‌.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری بوشهر با بیان اینکه اشتغال بهبود یافتگان مورد توجه ویژه است افزود: قبل از ایجاد شغل برای افراد بهبودیافته دوره‌های آموزشی مهارت آموزی متعددی  برگزار می‌شود و  آموزش‌های فنی و حرفه‌ای، مهارت‌های زندگی و مدیریت کسب و کار از جمله مهم‌ترین سرفصل‌هایی است که در اختیار افراد بهبود یافته قرار می‌گیرد.

آذرشب ضمن لزوم بهره‌گیری از مهارت آموزی و حرفه آموزی به‌عنوان یک رکن و مرحله اصلی در چرخه بهبود و نقش آن در تضمین فضای کسب و کار و معیشت بهبودیافتگان در پایان دوره تصریح کرد:با همکاران آموزش فنی حرفه‌ای برای پشتیبانی از مرکز نگه‌داری  و ترک اعتیاد بانوان در مهارت آموزی شغلی و تامین سایر ملزومات مذاکره می‌شود و از هر نوع همکاری و همراهی در ایجاد زمینه اشتغال و تامین معیشت بهبودیافتگان دریغ نمی‌شود.