معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: دولت مصوبات خوبی برای مناطق سیلزده تصویب کرده که باید به مردم اطلاع رسانی شود.

معصومه ابتکار روز سه شنبه در جریان بازید از مناطق سیل زده پلدختر بیان کرد: اگرچه ممکن است اجرایی شدن این مصوبات زمان بر باشد اما دولت تصمیمات جدی در راستای استمهال وام ها و تامین خسارات وارده به مردم مناطق سیلزده دارد.

وی هدف از این سفر به مناطق سیل زده لرستان را ارزیابی اقدامات و کمک به بخش غیردولتی و سازمان های مردم نهاد فعال در زمینه تهیه اقلام، پشتیبانی و کمک های امدادی عنوان کرد.

به گفته وی مدیریت های آسیب های روانی بعد از سیل به ویژه مسئله تاب آوری در سطح کشور بسیار مهم است و آمادگی اجرای دوباره آن بصورت گسترده در سطح استان وجود دارد.

ابتکار افزود: جوامع آسیب دیده را باید نسبت به شرایط و مسائل موجود برای رفتارهای درست آموزش داد.

وی به مسائل خاص زنان و مشکلات و نیازهای خاص زنان اشاره کرد و گفت: در سفر به لرستان نشستی در این زمینه با مسئولان مربوطه برگزار شد.

ابتکار اظهار داشت: دولت امداد و بازسازی زیرساخت ها پس از سیل را به خوبی انجام داده اما مشکلات زیاد است و هماهنگی بین بخشی دستگاه های اجرایی و مدیریت مشترک بسیار مهم است.

وی به تلاش های انجام شده در این زمینه اشاره کرد و گفت: اطلاع رسانی اقدامات انجام شده به مردم بسیار مهم است

نحوه خدمات دهی به زنان به عنوان قشر آسیب پذیر در مناطق سیلزده حائز اهمیت است.

معصومه ابتکار در جلسه با گروه مامایی دانشکده پرستاری و رئیس گروه سلامت مادران باردار دانشگاه علوم پزشکی لرستان افزود: در ارایه خدمات مامایی و مشاوره بهداشت باروری و بیماری های عفونی زنان در مناطق آسیب دیده از سیل لرستان باید حساس باشیم.

وی اظهار داشت: ۴۷ مورد زایمان در شهر سیلزده پلدختر و روستاهای آن بدون مرگ و میر مادر و نوزاد در روزهای بحرانی و با برنامه ریزی و رسیدگی مورد به مورد انجام شده که جای تقدیر دارد.

ابتکار ادامه داد: معرفی این الگوی موفق به سایر استان های سیلزده ضرورت دارد.

جاری شدن سیل در لرستان علاوه بر تخریب زیرساخت ها بر اساس برآورد اولیه ۱۵ هزار میلیارد ریال خسارت داشته است و تاکنون ۱۵ نفر در این سیل جان خود را از دست داده اند.