اطهره نژادی: مشاوران امور زنان مسئول توجه دادن برنامه‌ریزان به تفاوت‌های بین زنان و مردان در بهره‌مندی از توسعه هستند.

معاون برنامه‌ریزی معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: آمارها نشان می‌دهند تفاوت‌هایی در شاخص‌های توسعه در حوزه زنان و مردان وجود دارد و حضور مشاور امور بانوان در دستگاه‌ها گامی مهم برای تحقق شاخص‌های توسعه است.
اطهره نژادی با تأکید بر توجه به شاخص‌های توسعه در میان زنان و مردان گفت: شاخص‌ها متغیرهایی هستند که در ارزیابی شرایط و حساسیت‌ها و مقایسه بین مکان‌ها و موقعیت‌ها به برنامه‌ریزان کمک می‌کنند و برای استفاده بهینه از این متغیرها برای رسیدن به توسعه متوازن باید به شاخص‌های وضعیت زنان به طور خاص توجه نمود.
نژادی به ضرورت حضور مشاوران امور بانوان در دستگاه‌های اجرایی اشاره کرد و افزود: مشاوران امور زنان دستگاه‌های اجرایی مسئول توجه دادن برنامه‌ریزان دستگاه‌ها به تفاوت‌های بین زنان و مردان در بهره‌مندی از توسعه هستند.
وی به تلاش‌های انجام شده در رابطه با تثبیت ساختار امور زنان در دستگاه‌های اجرایی اشاره و تصریح کرد: متأسفانه استنباطی که در مورد جایگاه مشاوران امور بانوان وجود دارد این است که آنها مسئول پیگیری امور زنان شاغل در دستگاه مربوطه هستند در حالی که مأموریت آنها مشارکت در برنامه‌ریزی‌های دستگاهی برای پرداختن به مسائل زنان مخاطب دستگاه و توجه دادن مسئولان به این مسائل خاص می‌باشد.
معاون برنامه‌ریزی معاونت امور زنان و خانواده گفت: بهره‌مندی عادلانه زنان از توسعه، ضرورتی است که مشارکت آنها را به عنوان عاملان توسعه در جامعه تضمین می‌کند و زنان با نقش محوری خود در خانواده از سویی و حضور متناسب و درخور در عرصه‌های مختلف اجتماع به عنوان نیمی از سرمایه انسانی جامعه از سوی دیگر می‌توانند نقش عمده‌ای در پایداری توسعه در ابعاد مختلف داشته باشند.
وی در پاسخ به اینکه وضعیت ساختاری امور زنان در دستگاه‌های اجرایی چگونه خواهد بود، اظهار داشت: معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رئیس‌جمهور همه دستگاه‌ها را مکلف به ایجاد ساختار واحدی برای زنان نمی‌کند اما دستگاه‌های مختلف با توجه به طیف مخاطبان زن هر دستگاه و میزان فعالیت‌هایی که در جهت خدمت‌رسانی به مخاطبان خود انجام می‌دهند می‌توانند با در نظر داشتن سیاست چابک‌سازی دولت به اصلاح ساختار درون‌سازمانی خود پرداخته و جایگاهی متناسب را برای امور زنان پیشنهاد دهند.
وی اظهار امیدواری کرد که مسئولان دستگاه‌های اجرایی به این امر مهم بپردازند و بهترین پیشنهاد ممکن را برای امور زنان دستگاه تحت مدیریت خود در نظر بگیرند تا بتوانیم وظایف خود را در راستای تحقق اهداف توسعه به انجام برسانیم.