'محمد نفریه' معاون اجتماعی سازمان بهزیستی گفت:  185 هزار زن سرپرست خانوار در قالب 770 هزار خانواده تحت پوشش؛ امسال از خدمات پیشگیرانه و اجتماعی این سازمان برخوردارند.
وی سه شنبه شب در مشهد طی گفت و گو با خبرنگاران افزود : خدمات مختلف شامل آموزشهای سبک زندگی، مهارتهای فنی و حرفه ای، اشتغال و حرفه آموزی و بیمه تامین اجتماعی به آنان ارائه می شود.
وی تاکید کرد: کاهش مشکلات زنان سرپرست خانوار تحت پوشش و جامعه هدف با حمایتهای اقتصادی و اجتماعی مورد توجه خاص سازمان بهزیستی قرار دارد.
معاون سازمان بهزیستی گفت : 55 هزار نفر از زنان سرپرست خانوار در مناطق شهری و 43 هزار نفر از این قشر در مناطق روستایی طی امسال تحت پوشش بیمه تامین اجتماعی قرار گرفتند لذا 70 درصد هزینه های درمانی آنها توسط سازمان تامین اجتماعی پرداخت می شود.
وی افزود : همچنین تا کنون حدود دو هزار گروه خدمات مالی سازمان بهزیستی در سراسر کشور مددجویان و متقاضیان جامعه هدف بهزیستی را شناسایی کرده اند که به آنان 200 میلیون ریال وام بلاعوض برای ایجاد و رونق کسب و کار اعطا می شود.
نفریه گفت : جوانان تحت پوشش خدمات سازمان بهزیستی نیز که به سن 18 سالگی رسیده و از مراکز نگهداری کودکان و نوجوانان ترخیص می شوند 140 میلیون ریال تسهیلات اشتغالزایی بلاعوض دریافت می کنند.
وی با اشاره به فعالیت 300 دستگاه وسیله نقلیه اورژانس اجتماعی و 189 مرکز مداخله فرعی سازمان بهزستی در سطح کشور نیز اظهار داشت : در این مراکز به مسائل مختلفی همچون اختلافات خانوادگی ، کودک آزای، همسرآزاری، عدم نگهداری صحیح از والدین و موارد مشابه رسیدگی و تصمیهای مقتضی برای آن لحاظ می شود.
معاون اجتماعی سازمان بهزیستی افزود : سالانه 18 میلیون نفر از خدمات این سازمان استفاده می کنند.
وی در ادامه همچنین گفت : با توجه به شرایط و وضعیت خراسان رضوی بیشترین آمار کودکان بی سرپرست و بدسرپرست کشور مربوط به این استان است لذا بیشترین اعتبارات سالانه حوزه اجتماعی سازمان بهزیستی نیز در خراسان رضوی هزینه می شود.