مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران گفت: به مناسبت گرامیداشت هفته دفاع مقدس و جهت توانمند سازی بانوان شاغل ، کارگاه آموزشی ضمن خدمت آسیب شناسی رسانه های نوین در مرکز استان برگزار شد.
مریم جمشیدی بیان داشت: در این کارگاه دکتر هدایت نیا در خصوص انواع رسانه های نوین ، ضریب نفوذ آن در جامعه ایران و همچنین فواید و آسیبهای فرهنگی آنها توضیح داد.
جمشیدی افزود: در این کارگاه، دکتر هدایت نیا مصونیت بخشی را یکی از روشهای پیشگیری از رسانه نوین دانست که شامل تقویت آگاهی و اعتقاد دینی ، سواد رسانه ای ، مدیریت اوقات فراعت، جایگزینسازی رسانهای، استوارسازی پیوند خانوادگی، نظارت درونخانوادگی می باشد.
وی ادامه داد: همچنین دکتر اعتصامی دیگر مدرس این کارگاه آموزشی بود که با اشاره به اینکه متوسط سواد اینترنتی کودکان 11 ساله از والدینشان بیشتر است، خواستار نظارت آگاهانه والدین بر انتخاب درست از نرم افزارهای رایانه ای برای فرزندان و برنامه ریزی و تعیین مدت زمان استفاده از بازی ها شد.
مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران در بخش دیگری از سخنانش اذعان نمود: کمیته برنامه ریزی استانی آموزش امور بانوان از بهمن ماه سال گذشته به منظور ساماندهی و بسترسازی مناسب در امرآموزش در چهارچوب آئین نامه و توجه به فضای خانواده تشکیل شد.
وی خاطرنشان کرد: تا کنون با عنایت به ضرورت و اهمیت ارائه آموزشهای لازم به منظور بهبود شرایط زیستی ،روانی و اجتماعی جامعه و به منظور استفاده از قابلیتها و توانمندی های متقابل سازمانی سه تفاهم نامه آموزشی، بین اداره کل بهزیستی ،اداره کل فنی و حرفه ای و انتقال خون استان با دفتر امور بانوان وخانواده استانداری منعقد شده است.
جمشیدی گفت: در این راستا تا کنون60۵۹ نفر در کلاسهای مختلف از جمله مهارتهای زندگی، آموزش خانواده با رویکرد دینی، آسیبهای اجتماعی فضاهای مجازی رسانه های نوین،تغذیه سالم، مدیریت مصرف انرژی، جایگاه زن در خانواده و فرهنگ، تفکیک زباله های خشک از مبدا، فن بیان و مهارتهای ارتباطی، ترویج فرهنگ اهدای خون، آشنایی با بیماریهای خاص زنان، بهداشت و سلامت و... شرکت نموده اند.
وی تصریح کرد: همچنین انواع کلاسهای مهارتی (قالیبافی،کامپیوتر،انواع صنایع دستی، پرورش انواع گیاهان،قارچ، آشپزی و شیرینی پزی و...) برای بانوان استان برگزار شده و این آموزشها کماکان ادامه دارد.