معاون رئیس جمهور: پدیده نو ظهور زنانه شدن سالمندی در معاونت امور زنان ریاست جمهوری بررسی می‌شود و امیدوار هستیم هرچه زودتر بتوانیم برنامه‌های اجرایی مناسبی را تدوین کنیم.

شهیندخت مولاوردی در گفت‌و گو با خبرنگار جامعه فارس با اشاره به فرا رسیدن روز جهانی سالمند به پدیده نوظهور زنانه شدن سالمندی در جامعه اشاره کرد و گفت: در گذشته وقتی صحبت از زنان سرپرست خانوار می‌شد، ذهن‌ها به سمت زنان مطلقه و بیوه می‌رفت اما هم‌اکنون دخترانی که هرگز ازدواج نکرده‌اند بعنوان خودسرپرست جزء این گروه محسوب می‌شوند.

وی ادامه داد: این دسته از افراد نیازمند سیاستگذاری‌های ویژه‌ای هستند که برای تدوین این سیاست‌ها نیازمند شناخت درست از مسئله هستیم، ما در پروژه‌ای تحت عنوان خانواده سالم تحلیل نیازها و اقتضائات این گروه را آغاز کرده‌ایم و تلاش می‌کنیم در تمام زمینه‌ها بتوانیم سیاست‌های مناسبی را برای این گروه تدوین کنیم.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: هم‌اکنون با توجه به افزایش امید به زندگی در زنان و افزایش تعداد زنان سرپرست خانوار با پدیده زنانه شدن سالمندی مواجه هستیم و این موضوع توجه جدی سیاست‌گذاران را می‌طلبد.

مولاوردی ادامه داد: معاونت امور زنان در کار گروه سلامت، بهداشت و محیط زیست بحث زنانه شدن سالمندی را به صورت جدی در دست بررسی دارد و مطمئن هستیم این کار گروه هم‌اکنون در زمینه بررسی شرایط سالمندی از سایر گروه‌ها جلوتر است و امیدوار هستیم به برنامه‌هایی دست پیدا کنیم که قابلیت اجرایی داشته باشد.