مدیر کشوری برنامه مشترک سازمان ملل متحد در خصوص ایدز در جمهوری اسلامی ایران با معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده دیدار کرد.

پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده: در این دیدار در زمینه برنامه های مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز UNAIDS)) با گرد هم آوردن تلاشها و منابع سازمانهای پشتیبان خود در راستای گسترش برنامه های پیشگیری از اچ آی وی و مراقبت از آنانی که به بیماری مبتلا شده اند و کاستن از اثرات همه گیری ایدز در جهان عمل می کند مطرح شد.
درودی در ادامه اظهار داشت: دفتر برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز (UNAIDS)در جمهوری اسلامی ایران از سال 2005 در کشور مشغول به فعالیت است و با توجه به اینکه الگوی اپیدمیولوژیک در کشور در حال تغییر است و درجهان شاهد افزایش تعداد زنان مبتلا یا متاثر از اچ آی وی هستیم ، این برنامه درصدد تعمیق و گسترش برنامه های پیشگیری و درمان در میان مبتلایان است.
دکتردرودی افزود  : در همه کشورها یک برنامه کشوری در خصوص HIV وجود دارد که دبیرخانه آن وزرات بهداشت می باشد .
ایشان ضمن اشاره به عواقب و معضلات ناشی از درگیری این افراد و خانواده های آنها به بیماری ایدز گفت در حال حاضر 20 مرکز تحت عنوان پایگاه مثبت جهت ارائه خدمات برای توانمند سازی زنان سرپرست خانواد متاثر یا مبتلا راه اندازی شده است .
درودی ضمن دعوت از معاون رئیس جمهوردر امورزنان و خانواده جهت بازدید از این پایگاه ها به وظایف این مراکز شامل ترغیب برای ازدواج ، تلاش در راستای به دنیا آوردن بچه سالم و ... اشاره نمود.
مدیرکشوری برنامه مشترک سازمان ملل متحد در خصوص ایدز در ایران خاطر نشان کرد : اولین پایگاه در بیمارستان امام خمینی ساخته شده است که در این مرکز ، کارگاه های آموزشی در خصوص تغذیه ، بهداشت باروری ، زندگی سالم، سلامت معنوی برگزار می گردد که به مراکز درمانی وصل بوده و هدف آن توانمند سازی افراد مبتلا است . همزمان با این فعالیت ها نیز فعالیت های تفریحی و حمایتی اجرا می شود.در حال حاضر 5000 خانوار و خانواده های افراد مبتلا تحت پوشش و حمایت هستند .
برنامه جهانی در این خصوص ، پیشگیری از انتقال اچ آی وی از مادر به کودک درحین بارداری و زایمان است که این استراتژی هم اکنون جزء اولویت های برنامه کشوری کنترل ایدز قرار گرفته است.
در ادامه معاون رئیس جمهور در امور زنان وخانواده نیز ضمن استقبال از همکاری در این خصوص به کارگروه سلامت و بهداشت و محیط زیست در این معاونت (جزء کارگروه 13 گانه است )اشاره نمود اظهار داشت: این مباحث در کارگروه های مربوطه بررسی خواهد شد . مولاوردی پیشنهاد کرد: گنجاندن این موارد در پروژه خانواده سالم با UNFPA است .
ایشان یادآور شد موضوع پیشگیری از HIV در راستای تقویت بنیان خانواده و توانمندسازی زنان  است و ما تمام تلاش خود را جهت همکاری با این مرکز وهمچنین توجه به این موضوع در برنامه ششم توسعه به کارمی گیریم .
در پایان نیز مدیر کشوری برنامه مشترک سازمان ملل متحد در زمینه ایدز در کشورمان ،تنظیم تفاهم نامه ای با این معاونت را در راستای اجرای همکاریهای فیمابین پیشنهاد نمود.