سرپرست دفتر امور زنان و خانواده استانداری گلستان: تحول در خانواده ایرانی در ابعاد مختلف روی داده است .

فائزه عبداللهی در جلسه هماهنگی جهت برگزاری برنامه های گرامیداشت روز ملی خانواده  گفت : در خانواده ایرانی تحول از مرحله همسر یابی و همسرگزینی تا تشریفات عروسی و بعد ازآن,  شیوه تداوم زندگی, روابط بین اعضای خانواده, نگرش جامعه به نهاد خانواده, کارکردهای آن, روابط بین زن و مرد, طلاق ومشکلات و مسائل بسیاری که در برگیرنده آن است روی داده است .

وی  بالا رفتن سن ازدواج, کاهش زاد و ولد, گسترش پدیده تک فرزندی و کودک سالاری را از دیگر موارد تحول در خانواده های ایرانی عنوان کرد .

ایشان یاد آورشد : درگذشته خانواده ها از روابط خویشاوندی و عاطفی  قوی تری برخورداربودند,  مردم امروز با حسرت ازدوران گذشته یاد می کنند .

عبداللهی بیان داشت : خانواده ریشه در همه روابط و مناسبات اجتماعی دارد و تحول آن با دگرگونی اقتصادی و سیاسی و فرهنگی جامع ارتباط  مستقیم دارد.

وی افزود: بدون شک تجدد مهمترین عاملی است  که بیش از هر چیز در تبیین این تحول نقش داشته است  و علاوه بر فن آوری جدید عوامل دیگری نیز دخیل هستند.

سرپرست دفتر امور زنان و خانواده  استانداری گلستان در ادامه طی سخنانی رسانه ای شدن خانواده را یکی دیگر  از عوامل تغییردر خانواده ایرانی بیان کرد .

فائزه عبداللهی تاکید کرد : لازم است مشاورین امور بانوان دستگاههای اجرایی و اعضای ستاد استانی روز ملی خانواده در برنامه هایی که به مناسبت های خاص ویژه خانواده و زنان تدوین می شود رویکرد آموزشی را با هدف ارتقاء دانش و توان افزیی خانواده ها و تقویت هویت دینی و بستر سازی مناسب جهت ازدواج ساده و پایدار برای ایجاد خانواده های کار آمد و متعالی مد نظر قرار دهند.

شایان ذکراست در جلسه هماهنگی ستاد گرامیداشت روز ملی خانواده , برگزاری همایش استانی با حضور اساتید برجسته کشوری برای کارشناسان و مشاورین وپرسنل خانم دستگاههای اجرایی استان,تکریم ازبازنشستگان وسالمندان که دراعتقادات دینی بسیارتاکیدشده است,برگزاری همایش نشاط و تندرستی خانواده در قالب اردوی یکروزه  برای پرسنل خانم دستگاه های اجرایی , نشست پرسنل جوان (متاهلین سال 92 الی 93) هردستگاه با مدیر مربوطه ,برگزاری برنامه یک روز با کانون پرورش فکری کودکان و  نوجوانان استان  برای  مشاورین امور بانوان دستگاههای اجرایی با حضور خانواده ها با هدف ایجاد نشاط و تحکیم بنیان خانواده, برگزاری جلسات مشاوره حضوری فردی یا خانوادگی در دستگاههای اجرایی و ... ازمهمترین  برنامه های اجرایی به مناسبت گرامیداشت روز ملی خانواده عنوان شد.