سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز: آموزش مسائل خانواده به زنان باید از دوران قبل از ورود به مهد کودک آغاز شود.

بی‌بی‌عصمت سرفرازی اظهارکرد: زنان نقش بسزایی در شکل گیری و تحکیم بنیان خانواده دارند و به واسطه این که در بحث تربیت فرزندان نقش پررنگی ایفا می‌کنند به نوعی آینده سازان جامعه محسوب می‌شوند.

وی افزود: اگر مسائل مربوط به خانواده از دوران کودکی و نوجوانی به زنان آموزش داده نشود آنان به مادرانی تبدیل می‌شوند که توانایی تربیت فرزندانی شایسته را نخواهند داشت.

سرفرازی خاطرنشان کرد: مسائل خانواده و اصول مدیریت رفتاری باید از دوران قبل از ورود به مهد کودک به زنان آموزش داده شود؛ چراکه در سنین کودکی یادگیری پررنگ‌تر و آنچه آموزش داده می‌شود در ذهن افراد درونی می‌شود.

وی ادامه داد: متاسفانه در حال حاضر آموزش‌های مناسبی در خصوص روش‌های انتخاب همسر، فرزندآوری و فرزندپروری، مقابله با بحران‌های خانوادگی و ... به دختران داده نمی‌شود و آموزش‌های مدارس بیش از آن که مهارت زندگی را در دانش‌آموزان تقویت کند، آنان را به افرادی تبدیل می‌کند که تست زدن و ورود به دانشگاه را تنها هدف خود قرار داده‌اند.

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز یادآور شد: آموزش مسائل مربوط به اخلاق خانواده باید در مدارس جدی‌تر گرفته شود تا دختران از طریق این آموزش‌ها بتوانند با برخی اصول همسرداری،تربیت فرزند و ... آشنا شوند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود بر لزوم افزایش پژوهش‌های مرتبط با حوزه زنان در استان تأکید کرد و گفت: جای خالی پژوهش‌های حوزه زنان و خانواده در میان انبوه پژوهش‌هایی که امروز در استان صورت می‌گیرد، احساس می‌شود.

سرپرست دفتر امور بانوان و خانواده استانداری البرز در پایان گفت: پژوهش در این حوزه تنها وظیفه دستگاه خاصی نیست، بلکه همه ارگان‌ها و ادارات متناسب با امکانات و منابع انسانی که دارند باید در این زمینه اقدام کنند.