محمدرضا نعمت زاده: می توان با سپردن برخی مشاغل به بانوان، زمینه را برای حضور موثر بیش از پیش آنان در سطح مدیریتی کشور فراهم کرد.

وزیر صنعت، معدن و تجارت در مراسم افتتاحیه همایش سه روزه مشاوران امور بانوان وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به اینکه سابقه نشان داده است هر جا مسئولیتی به خانها سپرده شده به خوبی توانسته اند از ایفای آن به خوبی برایند افزود: امروز می توانیم با توجه به توانمندی که بانوان در عرصه های مختلف کسب کرده اند از ظرفیتهای آنان در رده های مختلف مدیریتی و اجرایی استفاده کنیم که این امر نیازمند ایده های نو و ارائه طرح های جدیدی است که یکی از آنها می تواند تصویب  ایجاد یکسری مشاغل مخصوص بانوان در سازمانها و دستگاههای اداری باشد.
مهندس نعمت زاده  در ادامه خطاب به مشاور امور بانوان وزارت صنعت، معدن و تجارت با اشاره به ضرورت شناسایی توانمندی بانوان متخصص و زبده تاکید کرد:  بکارگیری و استفاده از پتانسیل های مدیریتی و اجرایی بانوان از ضروریاتی است که باید به صورت جدی به آن پرداخت. از این رو باید زمینه را  برای رشد و توسعه فعالیتهای اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان در جامعه و دستگاههای اداری مهیا کرد.
وزیر صنعت، معدن و تجارت در ادامه نقش بانوان را  علاوه بر توسعه اقتصادی پایدار در کاهش ناهنجاریهای اجتماعی و  تحکیم بنیان خانواده  بسیار موثر ارزیابی کرد و گفت:  در حال حاضر در جامعه هستند بانوانی که با تمامی توان درعرصه های مختلف اقتصادی مشغول به فعالیتند اما این میزان مطلوب نظر ما نیست و باید تلاش کنیم تا میزان مشارکت آنان افزایش پیدا کند.
نعمت زاده حضور بانوان را علاوه بر صحنه های مختلف داخلی در عرصه خارجی نیز حائز اهمیت دانست و تاکید کرد : با ید مشوق ها و بستر لازم دراین خصوص فراهم شود.
وی دربخش دیگری از سخنان خود افزود:  درگذشته هرجا تفویض مسئولیتی به بانوان داده شده است با سربلندی به انجام رسیده به همین دلیل از سپردن مسئولیتهای اجرایی بالاتر به بانوان استقبال می کنیم .
وزیر صنعت، معدن و تجارت همچنین اظهار کرد: درحال حاضر 60 درصد از فارغ التحصیلان دانشگاهی را دختران تشکیل می دهند که این میزان موید آن است که حتی اگر تنها یک سوم از این مقدار خواستار ورود به بازار کار باشند با چه حجم کمبود شغلی مواجه ایم که باید با سیاستگذاری مناسب برای آنها اشتغالزایی ایجاد کنیم.