نماینده ایران در اجلاس نمایندگان زن اتحادیه بینالمجالس جهانی به لزوم مبارزه با خشونت علیه زنان تأکید کرد.
نماینده ایران در اجلاس نمایندگان زن اتحادیه بینالمجالس جهانی ضمن اشاره به لزوم مبارزه با خشونت علیه زنان گفت: تندرویها و اهانتهای گروههایی مانند داعش به مقام زن هیچ ارتباطی با اسلام ندارد.
فاطمه رهبر در یکصدوسیویکمین اتحادیه بینالمجالس جهانی در اجلاس نمایندگان زن این مجالس با اشاره به برابری جنسیتی و پایان بخشیدن به خشونت علیه زنان گفت: جمهوری اسلامی ایران با تاکید بر قانون اساسی مبنی بر برابری زن و مرد در شئون اسلامی و کرامت ذاتی بشر همواره تلاش کرده است تا با تبعیض و خشونت مبتنی بر جنسیت مبارزه کرده و فرصت بهرهمندی کامل از حقوق زنان را برای آنان فراهم کند.
نماینده مردم تهران، ری، شمیرانات و اسلامشهر افزود: در عرصه قانونگذاری مبارزه با تبعیض و خشونت بهعنوان دو معضل مرتبط که هر یک دیگری را در یک چرخه منفی تقویت میکند، منجر به نتایجی شده است که مهمترین آنها را میتوان در تحقق فرصتهای برابر آموزشی، الزام دولت به فراهم آوردن خدمات و امکانات بهداشتی برای زنان حتی در دورافتادهترین نقاط کشور و حساسیت قانون نسبت به اعمال مجازات درخصوص مرتکبین خشونت به ویژه خشونت جنسی علیه زنان مشاهده کرد.
وی با بیان اینکه فرهنگ عمومی جامعه ایرانی به شدت نسبت به خشونت علیه زنان حساس بوده و نسبت به آن واکنش نشان میدهد، افزود: از اینرو قوانین جمهوری اسلامی ایران بهعنوان مظهر اراده ملی جهت تحقق عدالت جنسیتی از هیچ تلاشی فروگذار نخواهد کرد.
رهبر با بیان اینکه انواع خشونت علیه زنان باید مورد توجه جامعه بینالمللی قرار گرفته و در این زمینه از رویکرد گزینشی پرهیز کند، افزود: خشونت علیه زنان در مناقشات مسلحانه و صدمات روحی و جسمی وارد شده به آنان در جریان تجاوزات اخیر به غزه و حملات گروههای تروریستی در عراق و سوریه و سوءاستفادههای آنان از زنان بهعنوان ابزار جنگی و کنترل مخالفان نباید و نمیتواند مورد غفلت جامعه بینالمللی بهخصوص نمایندگان ملتها واقع شود.
این نماینده در مجلس شورای اسلامی خاطرنشان کرد: تندرویها و اهانتهای گروههایی مانند داعش به مقام زن هیچ ارتباطی با اسلام ندارد.