شهیندخت مولاوردی در حاشیه همایش زن توسعه پایدار روستایی : ماموریت معاونت امور زنان و خانواده، ایجاد تعادل و توازن بین کار و زندگی است...

معاون ریاست جمهوری در امور بانوان و خانواده تاکید کرد: گروه هدف این معاونت در بخش اشتغال پایدار، زنان سرپرست خانوار و دختران فارغ‌التحصیل با اولویت مناطق محروم است که پیشنویس آن در حال آماده شدن است.

شهیندخت مولاوردی، معاون ریاست جمهوری در امور بانوان و خانواده در حاشیه همایش "زن توسعه پایدار روستایی" که در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، بیان داشت: ماموریت معاونت امور بانوان و خانواده ریاست جمهوری، ایجاد تعادل و توازن بین کار و زندگی است که به تناسب این ماموریت باید برنامه‌هایی را در نظر گیریم تا بانوان در ایفای نقش‌های چندگانه خود در جامعه و خانواده دچار مشکل نشوند.

وی ادامه داد: برنامه‌های خود را آغاز و ظرفیت کارگروه‌های خود را در نظر گرفته‌ایم همچنین مطالعات تطبیقی در حال انجام است تا بتوانیم در راستای سیاست افزایش جمعیت بسته‌های حمایتی لازم را ارائه دهیم تا بانوان با کمترین آسیب بتوانند دوران اشتغال خود را بگذارنند.

معاون ریاست جمهوری در امور بانوان و خانواده تصریح کرد: گروه هدف این معاونت در بخش اشتغال پایدار که شورای عالی اشتغال آن را بر عهده ما گذاشته است، زنان سرپرست خانوار و دختران فارغ‌التحصیل با اولویت مناطق محروم است که پیشنویس آن در حال آماده شدن می‌باشد.

مولاوردی در پایان گفت: نکته‌ مهم در این مسیر این است که شغل را نباید به عنوان استخدام در نظر گرفت؛ بلکه باید به معنی فعالیت و مشارکت اقتصادی دانست.