معاون رئیس جمهور در پپامی به جشنواره تئاتر طلوع امید بهزیستی: تئاتر با بیان مشکلات و دغدغه های مردم می تواند در پیشگیری از آسیب های اجتماعی موثر باشد.

شهیندخت مولاوردی در این پیام آورده است: استفاده از فرصت تئاتر خیابانی و شورایی، در بیان معضلات اجتماعی بویژه با محوریت مسایل مربوط به زنان و خانواده، در آگاه سازی مردم یسیار نقش آفرین خواهد بود.

وی افزوده است: بی شک سازمان بهزیستی نیز بعنوان یکی از متولیان مسائل اجتماعی می تواند از این گونه نمایش برای رسیدن به اهداف خاص فرهنگی و آموزشی برای جلوگیری از آسیب های اجتماعی و اخلاقی بهره مند شود.

در ادامه پیام معاون رئیس جمهور آمده: ارتقای دانش و آگاهی عمومی در حوزه مسائل اجتماعی در جهت سبک زندگی ایرانی – اسلامی همواره از دغدغه های مهم این معاونت بوده است.

وی افزود: هنر فاخر تئاتر که به عنوان هنر مادر شناخته می شود به ویژه گونه خیابانی و شورایی آن که شکل جدیدی از ارتباط افراد جامعه با واقعیت های اجتماعی و نماینده فضایی سرشار از همکاری میان شهروندان یک جامعه خواهد بود؛ نقش مهمی در ترمیم نقاظ ضعف و ارتقاء فرهنگ ملی ما خواهد داشت.

این پیام می افزاید: حضور بانوان فعال و متخصص در عرصه های مختلف هنری به ویژه این جشنواره از کارگردان تا نویسنده و بازیگر و مخاطبان، مایه فخر و مباهات است.

مولاوری نوشت: زنان جامعه ما با حضور و مشارکت حداکثری خود در عرصه های اجتماعی همواره ثابت کرده اند که ضمن مشارکت و مدیریت فضای عاطفی و محبت و همکاری در خانواده به خوبی توان ایفای نقش های تاثیرگذار اجتماعی در عرصه های مختلف را نیز دارند.