نجاتی زاده: برنامه‌های چند سال اخیر ازجمله پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و خود اشتغالی تاثیری در ایجاد اشتغال فارغ‌ التحصیلان دانشگاهی نداشته است.

مدیرکل امور بانوان و خانواده هرمزگان گفت: در حوزه ورزش باید بستری متناسب با عرف و موازین اسلامی در خور بانوان روستاها فراهم شود زیرا همگانی کردن ورزش عاملی جهت ارتقاء سلامت و بهداشت جامعه، ایجاد نشاط و شادابی می شود.

صدیقه نجاتی زاده در نشست شورای اداری شهرستان میناب و مشاورین بانوان دستگاه‌های اجرایی اظهار کرد: آماده کردن زیرساخت‌ها در تمامی بخش‌های اقتصادی برای ایجاد اشتغال بانوان در روستاها و بخش‌ها همچنین اهمیت دادن به موضوع ورزش آنان نیازمند توجه ویژه مسئولین امر شهرستان میناب است.

وی افزود: دراین راستا با تقویت زیر ساخت‌ها و برنامه‌های کمی و کیفی خاص ورزش بانوان و همچنین آشنایی با کارکرد ورزش همگانی این امر به سرعت برای بانوان تحقق می یابد.

نجاتی زاده با بیان اینکه برنامه‌های چند سال اخیر ازجمله پرداخت تسهیلات مشاغل خانگی و خود اشتغالی تاثیری در ایجاد اشتغال فارغ‌ التحصیلان دانشگاهی نداشته است، عنوان کرد: پرداخت تسهیلات به تنهایی در ایجاد اشتغال پایدار و ثابت تاثیرگذار نیست و دراین خصوص مهمترین رمز موفقیت تلاش و پویایی فرد است که ایجاد صندوق‌های خرد روستایی می تواند دراین امر بسیار حائز اهمیت باشد.

مشاور استاندار در امور زنان استان از برنامه ریزی برای بانوان فارغ التحصیل در مشاغلی بجز پست‌های اجرایی ادارات خبر داد و گفت: درنظر داریم با برگزاری کارگاه‌های آموزشی بازاریابی و فروش، ارتقای کیفی و کمی محصولات عرضه شده به بازارکار برای درآمدزایی و ورود بانوان به بازار کار و ایجاد اشتغال در این عرصه کمک کنیم.

وی با تاکید به اینکه برای طرح های پژوهشی ارائه شده، با موضوع حوزه زنان و خانواده تمهیداتی صورت خواهد گرفت، بیان کرد: در این خصوص از همه مدیران می خواهیم اولویت‌های پژوهشی خود را به استانداری اعلام کنند.

نجاتی زاده درپایان عنوان کرد: این طرح‌ها می تواند با محوریت‌ها ی "بررسی راهکارهای ایجاد اشتغال ویژه دختران فارغ التحصیل، راه‌های کاهش طلاق و افزایش ازدواج بهنگام ، بررسی وضعیت اشتغال کاذب دختران و آسیب‌های ایجاد شده و وضعیت بیماری‌های شایع زنان" باشد.

مقررگردید با همکاری شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها، فضاها و اماکن بلاتصدی در روستاها شناسایی شود و برای فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی زنان و دختران روستایی مورد بهره برداری قرارگیرد.