وی روز شنبه در مراسم تجلیل از بانوان موفق روستایی قم در تالار معصومیه فرمانداری قم، اظهار داشت: زیربنای پیشرفت هر کشور کشاورزی است، به نحوی که رونق کشاورزی در هر کشور زمینه ثروتمند شدن آن را فراهم می کند.


وی با اشاره به نقش زنان روستایی در رونق کشاورزی، تصریح کرد: زنان روستایی بویژه در روستاهای شمال کشور پا به پای مردان کارهای سخت کشاورزی مانند نشا برنج و کشت چای را انجام می دهند.

مصطفوی با تاکید بر اهمیت تجلیل از زنان روستایی، تصریح کرد: کشاورزی تنها کار این زنان نیست، آنها علاوه بر انجام کار سخت و طاقت فرسای کشاورزی به انجام کارهای مربوط به خانه و نگهداری از فرزندان نیز اقدام می کنند، به همین خاطر این زحمات و تلاش های آنها جای تحسین دارد.

وی همچنین با اشاره به نقش کشاورزی در پیروزی انقلاب اسلامی،گفت : در سال 41 و زمان تصویب لایحه اصلاحات ارضی حضرت امام (ره) آن را به ضرر کشاورزان کشور دانستند و این خود زمینه آغاز نهضت را فراهم کرد.

فرزند امام راحل با اشاره به بی توجهی رژیم پهلوی به کشاورزی و رعایت حقوق کشاورزان، خاطرنشان کرد: در آن رژیم تمامی اقدامات و سیاست ها در راستای تضعیف کشاورزان و نابودی کشاورزی کشور بود و به همین خاطر کشاورزان تحت تاثیر تبلیغات رژیم از روستاها به شهرها مراجعت کردند.

مصطفوی با اشاره به رونق بخش کشاورزی پس از پیروزی انقلاب اسلامی، افزود: بلافاصله پس از شکل گیری انقلاب حضرت امام با علم به اهمیت و تاثیر فراوان کشاورزی دستورهای لازم را برای رونق یافتن کشاورزی به مسوولان و دولت دادند.

وی با بیان اینکه حضرت امام در کتاب صحیفه نور خود در رابطه با کشاورزی و لزوم توجه به آن توصیه های فراوانی را بیان کرده اند، افزود: مکانیزه کردن کشاورزی برای آسان تر کردن کار کشاورزان و همچنین بالابردن سطح تولیدات از جمله این توصیه ها بود.

وی با بیان اینکه بدون شک تولیدات کشاورزی جایگزین مناسبی برای تولیدات صنعتی در کشورهای غیر صنعتی مانند ایران است، افزود: حضرت امام با توجه به ظرفیت های فراوان کشور در خصوص کشاورزی همواره بر به کارگیری همه تلاش ها و امکانات برای صادرات محصولات کشاورزی و فرآورده های دامی کشور به خارج تاکید داشتند، که امروز این امر محقق شده است.

در پایان این مراسم از تعدادی از زنان موفق روستایی در زمینه های کشاورزی، صنایع دستی و دامپروری تجلیل به عمل آمد
.