معاون سیاسی امنیتی و اجتماعی استاندار مازندران گفت: موضوع اشتغال و تامین معیشت مردم، دغدغه اصلی همه آحاد جامعه و مسوولین است.

علیرضا یونسی رستمی در جلسه کارگروه بانوان و خانواده استان با اشاره به لزوم ایجاد شغل برای بانوان سرپرست خانوار و تحت پوشش نهادهای حمایتی، بیان داشت: سازمان های خوب با امکانات فراوان نظیر فنی و حرفه ای در کشور داریم که باید در این زمینه بیشتر فعالیت کنند.
وی افزود: در درجه نخست باید نیازهای بانوان سرپرست خانوار استان شناسایی گردد و پس از احصاء نیازها، افراد واجد شرایط به اداره کل فنی و حرفه ای استان معرفی شوند تا آموزش های لازم به آنها داده ارائه شود.
یونسی تصریح کرد: به منظور توانمندسازی بانوان روستایی نیز دفتر امور روستایی استانداری با همکاری دهیاری ها و شورای روستاها مجموعه اطلاعات مورد نیاز را جمع آوری نموده و در اختیار فنی و حرفه ای قرار دهند.
معاون سیاسی امنیتی استاندار مازندران با بیان اینکه باید متناسب با توانمندی ها، محصولات و تولیدات استان به متقاضیان کسب مهارت، آموزش داده شود، افزودعلاوه بر آموزش، باید انگیزه کسب مهارت در مردم نهادینه شود.
وی ادامه داد: باید جامعه مان را از توجه صرف به آموزش های نظری برهانیم و مدرک گرایی را کنار بگذاریم و مهارت آموزی را ترویج نماییم.یونسی با تاکید بر ضرورت برقراری ارتباط موثر میان دستگاه های اجرایی و مراکز علمی، خاطرنشان ساخت: باید این حساسیت در مراکز علمی ایجاد شود که کشور ما بیشتر نیاز به جوانان تحصیلکرده و ماهر دارد.
در ابتدای این جلسه مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری مازندران نیز بیان داشت: بر اساس آمار رسمی، میزان طلاق در استان در 6 ماه نخست امسال در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 2.7 درصد کاهش داشته است.
مریم جمشیدی به برگزاری موفق جشنواره زوج های خوشبخت در 13 شهرستان استان اشاره کرد و گفت: بیش از 40 جشنواره با حضور بیش از 8 هزار زوج تاکنون در استان برگزار شده است.
وی افزود: این جشنواره ابتکار مازندران بوده و خوشبختانه امروز در اغلب استان های کشور در حال برگزاری است.
گفتنی ست در این جلسه از فرمانداران محمودآباد، عباس آباد و تنکابن به عنوان شهرستان های موفق در برگزاری جشنواره زوج های خوشبخت و برخی دستگاه های اجرایی تقدیر شد