عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: در جامعه شغل‎های کمی را زنان می‎توانند تصاحب کنند.

ایرج عبدی بیان کرد: زنان نیمی از جامعه را تشکیل میدهند، وقتی بیکاری در جامعه افزایش مییابد به خاطر این موضوع هست که خیلی از مشاغل را زنان نمیتوانند تصاحب کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به فرهنگ ما و وضعیت اجتماعی که وجود دارد شغلهای کمی را زنان میتوانند به خود اختصاص دهند، بنابراین وقتی بیکاری شدتش بالا میرود فشار به این گروه بیش از بقیه جامعه است.

عبدی ادامه داد: برای مقابله با این وضعیت میتوان با راهکارهایی چون پرداخت بیمه بیکاری، بیمه کردن زنان خانهدار بخصوص زنانی که متأهلند و فرزند دارند و با در نظر گرفتن مستمری و بازنشستگی برای آنان میتوان این موضوع را حل کرد.

نماینده مردم خرمآباد تصریح کرد: برای این موضوع در مجلس قانون نیز مصوب کردهایم و اعتبار نیز اختصاص داده شده اما دولت هنوز آن را اجرایی نکرده است که درصددیم دولت را به اجرایی کردن آن ملزم کنیم.