همایش خشونت در خانواده با محوریت خشونت علیه زنان روز چهارشنبه با همت کانون وکلای دادگستری و دفتر بانوان و خانواده استانداری کردستان در سنندج آغاز شد.

همایش خشونت در خانواده با محوریت خشونت علیه زنان روز چهارشنبه با حضور جمعی از مسوولان ادارات استان، بانوان عضو انجمن های غیر دولتی و کارشناسان حوزه زنان و با همت کانون وکلای دادگستری و دفتر بانوان و خانواده استانداری کردستان در سنندج آغاز شد.

مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان گفت: 30 مقاله به دبیرخانه همایش خشونت و خانواده با محوریت خشونت علیه زن ارسال شده است.

لیلا آژیر افزود: از این تعداد مقاله رسیده به همایش، شش مقاله به عنوان برتر انتخاب و پنج مقاله نیز در این همایش ارایه خواهد شد.

وی گفت: این همایش یک روزه در محورهای خشونت جنسی، روانی، جسمی، حقوقی، اقتصادی، اجتماعی و خشونت در فضای مجازی برگزار می شود.

به گفته وی همچنین در این همایش سه پنل در حوزه های جامعه شناسی با سخنرانی دکتر سحابی، روانشناسی با سخنرانی دکتر امانی و حقوقی با سخنرانی هادی وحید برگزار می شود.

او از همکاری دانشگاه های کردستان و آزاد اسلامی، بهزیستی، سازمان های مردم نهاد، معاونت اجتماعی فرماندهی انتظامی، آموزش و پرورش، فرهنگ و ارشاد اسلامی، حوزه هنری و دیگر دستگاه های استان قدردانی کرد.

آژیر گفت: همچنین در حاشیه این همایش نمایشگاهی از محصولات فرهنگی مرتبط با محور هماش نیز در معرض دید عموم به نمایش گذاشته می شود.

مشاور استاندار و مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری کردستان همچنین توزیع بروشور، ارسال پیام کوتاه، پخش فیلم و سخنرانی را از جمله برنامه های این همایش یک روزه دانست.