مولاوردی بر لزوم انتصاب مشاورین امور زنان وزارتخانه های آموزش عالی و بهداشت تأکید کرد.

پایگاه اطلاع رسانی معاونت امور زنان و خانواده: جمعی از فرهنگیان و اساتید دانشگاه و زنان شاخص استان مازندران با شهیندخت مولاوردی معاون رییس جمهور در امور زنان و خانواده دیدار و گفتگو کردند.

این دیدار معاون رییس جمهور ضمن استقبال از ایده ها و نقطه نظرات ارائه شده از سوی صاحبنظران حاضر در جلسه، به تحلیل وضعیت انتصابات حوزه زنان در چارچوب وعده های رییس جمهور پرداخت.

ایشان همچنین با  اشاره به عدم انتصاب مشاورین امور زنان وزارتخانه های آموزش عالی و بهداشت ابراز امیدواری کرد که به زودی از سوی وزرای مربوطه اقدام مساعد صورت گیرد.

در پایان مولاوردی ضمن اشاره به برنامه های معاونت امور زنان و خانواده در خصوص افزایش مشارکت زنان و توان افزایی آنان در عرصه های مدیریتی کشور، رسیدن به وضعیت مطلوب را قابل دسترس دانست.

لازم به ذکر است در ابتدای این دیدار، اساتید و بانوان حاضر در جلسه به بیان مسائل و مشکلات استان و برخی مطالبات حوزه زنان از قبیل افزایش سهم زنان در عرصه مدیریت های میانی و کلان استان، افزایش کرسی های زنان مجلس شورای اسلامی، اجرای برنامه های انتخاباتی رییس جمهور و ... پرداختند.