موسوی : چالش های استان در حوزه ی زنان و خانواده، رصد و شناسایی شده و تلاش می کنیم تا گام هایی اساسی و ماندگار، در راستای رفع این مشکلات برداریم.

مدیر کلّ دفتر امور بانوان و خانواده ی استانداری، از ورود این دفتر، به کلیّه ی مباحث جدّی در حوزه ی زنان  و خانواده ی استان خبر داد .
به گزارش اداره کل روابط عمومی استانداری اردبیل ، ماریا موسوی تصریح کرد : حضور بانوان تحصیلکرده و دانشگاهی استان در تمامی عرصه های اجتماعی، فرهنگی، اقتصادی، هنری، ورزشی و ... مورد حمایت کامل و جدّی مجموعه ی استانداری اردبیل و شخص استاندار است و ایشان در پیشبرد برنامه های این دفتر، همواره پشتیبان و حامی ما بوده اند.
مدیر کلّ دفتر امور بانوان و خانواده ی استانداری، تلاش در راستای ارتقای علمی دختران و زنان استان را از دیگر زمینه های فعّالیّت این دفتر عنوان نمود و گفت : حسب دستور دکتر خدابخش در شورای آموزش و پرورش، امسال هزینه ی برگزاری کلاس های تقویتی کنکور دانش آموزان دختر و پسری که از تمکّن مالی برخوردار نمی باشند، تامین اعتبار گردید تا این عزیزان بتوانند مدارج عالی تحصیلی را طی نمایند.
وی ، ضمن اشاره به پیگیری مشکلات دانشگاه ها گفت : دیدار از دانشگاه ها و و ملاقات با دانشجویان دختر و پسر، به عنوان صاحبان فکر و ایده های جدید، جزو برنامه های ضروری  است و جلسات مداومی در این خصوص با عنوان "ریل توسعه " با حضور شخص استاندار تشکیل گردیده است .
موسوی ،در خصوص دانشگاه پردیس خواهران گفت : اقدامات لازم جهت اختصاص 15 هکتار زمین به این دانشگاه و تخصیص اعتبار لازم در این خصوص نیز به عمل آمده است.
مدیر کلّ امور بانوان و خانواده افزود : تشکیل مجمع مشورتی بانوان عضو شوراهای اسلامی شهر استان نیز، قدمی بزرگ برای شناسایی مشکلات شهرستان هاست و با حضور دکتر خدابخش در سه جلسه از  این جلسات ، مشکلا ت عدیده ای شناسایی و مرتفع شده اند .
موسوی، همچنین به تشکیل جلساتی با دهیاران زن اشاره کرد و گفت : حدود 50 دهیار زن در استان داریم که با تشکیل جلساتی با این عزیزان ، با حضور استاندار ، مشکلات دهیاری ها و مخصوصاً زنان و دختران روستایی طرح و کارشناسی می گردند.
مدیرکلّ دفتر امور بانوان و خانواده ی استانداری گفت : استانداری اردبیل، از فعّالیّت بانوان در تمامی زمینه ها حمایت می کند و بانوان توانمند و صاحب فکر ، می توانند طرح ها و ایده های خود را جهت بررسی و عملیّاتی شدن ، در اختیار این دفتر قرار دهند .