طبق مصوبه شورای عالی اشتغال، سندی برای توسعه اشتغال زنان در دو گروه زنان فارغ التحصیل و زنان سرپرست خانوار مناطق محروم تهیه کرده ایم که در مرحله تصویب شورای عالی اشتغال است.

شهیندخت مولاوردی روز پنجشنبه در نشست اشتغال پایدار بانوان منطقه شرق کشور در مشهد، همچنین از تهیه پیش نویس تفاهم نامه هایی با چهار وزارت خانه برای حل مشکلات زنان منطقه شرق کشور خبر داد.
وی اظهارداشت:در نشست های منطقه ای آموزش شبکه سازی سازمان های غیردولتی زنان در سطح کشور، برنامه ریزی جامعی منطبق بر واقعیت های جامعه در جهت بهره گیری از ظرفیت های استان ها تدوین شده تا بتوانیم آسیب ها را در حوزه زنان و خانواده کاهش دهیم.
معاون رییس جمهوری در امور زنان و خانواده گفت: برای برگزاری نخستین نشست های منطقه ای، استان های شرق کشور شامل خراسان شمالی، خراسان رضوی و خراسان جنوبی و سیستان و بلوچستان را برگزیدیم تا با حرکت به سمت فعالیت شبکه ای در حوزه زنان، از موازی کاری جلوگیری کنیم.
مولاوردی با اشاره به اینکه برای تحقق این امر بررسی های مطالعاتی گسترده ای را انجام داده و براساس مجموعه ای از یافته های علمی نقشه ای را از آسیب های اجتماعی این چهار استان تهیه کرده ایم، افزود:براساس این مطالعات به دنبال دستیابی به یک مدل دولت با دولت، سازمان های مردم نهاد(سمن)با یکدیگر و دولت با سمن ها هستیم تا دستگاه های اجرایی را موظف به همکاری کنیم و در این راستا سازمان های مردم نهاد را نیز فعال کنیم.
وی با تاکید بر اینکه به دنبال ایجاد شبکه ی همکاری با وزارت خانه ها برای حل مشکلات زنان هستیم، گفت:در آستانه تدوین لایحه بودجه همه دستگاهها را موظف خواهیم کرد تا مجموع اعتبارات لازم را در حوزه زنان پیش بینی کرده و به معاونت امور زنان و خانواده ریاست جمهوری اطلاع رسانی کنند.