بر اساس طرح های منعقد شده میان این وزارتخانه و معاونت زنان ریاست جمهوری، دختران بازمانده از تحصیل به منظور تحصیل مجدد تحت پوشش قرار می گیرند.

مهناز احمدی بعدازظهر جمعه در اولین "نشست منطقه ای و کارگاه های آموزشی شبکه سازی تخصصی سازمان های مردم نهاد" در مشهد اظهار داشت: وزارت آموزش و پرورش امسال با ۱۳میلیون دانش آموز و یک میلیون همکار فرهنگی پنج شعار اصلی را محور فعالیت های خود قرار داده است.

مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: ساماندهی نیروی انسانی، بودجه ریزی عملیاتی، مدرسه محوری، تمرکز زدایی و افزایش مشارکت مردم در همه سطوح پنج شعار این وزارتخانه را تشکیل می دهند.

وی افزود: برای عملیاتی کردن این شعارها برنامه های زیادی تدارک دیده شده که در قالب طرح های مختلف در سطح کشور در حال اجرا هستند و نمونه آن همکاری و مشارکت وزارت آموزش و پرورش کشور با معاونت امور زنان ریاست جمهوری بوده است.

مدیرکل دفتر امور زنان وزارت آموزش و پرورش بیان کرد: وزات آموزش و پرورش با این آمار و ارقام اعتباراتی که از دولت دریافت می کند ۹۹ درصد را صرف پرداخت حقوق کارمندان کرده و تنها یک درصد آن را می تواند در سایر زمینه ها استفاده کند در نتیجه کمک همه دستگاه ها، سمن ها و نهادهای مردمی را می طلبد تا ما بتوانیم اهداف اجرایی و عملیاتی کنیم.

وی اظهار کرد: یکی از راه های مشارکت مردم در سطح ادارات آموزش و پرورش، ساخت و ساز مدارس و اداره امور درون مدارس بوده است.

احمدی افزود: از جمله طرح هایی که در قالب تفاهم نامه بین وزارت آموزش و پرورش و معاونت زنان زیاست جمهوری منعقد شده، چهار طرح در چهار استان کشور است.

وی ادامه داد: طرح اول بهبود وضعیت آموزشی و بهداشتی دختران مناطق محروم در دوره متوسطه، دوم تقویت شیوه های مهارتی و ارتباطی اولیا با دانش آموزان، آموزش مهارت های زندگی به دختران کم توان ذهنی مخصوص مدارس استثنائی و طرح چهارم پوشش تحصیلی دختران بازمانده از تحصیل با توجه به اینکه متاسفانه در شرق کشور دانش آموزان دختر زیادی به خاطر مسائل فرهنگی از تحصیل باز مانده اند.