حضور رابط زنان روستایی و عشایری بعنوان بازوان توانمند درتوسعه جامعه روستایی امری اجتناب ناپذیر است.

فائزه عبداللهی، مدیرکل دفتراموربانوان وخانواده استانداری گلستان دراین نشست ضمن اشاره به نقش زنان روستایی و عشایری درتولید,زارعت,دامداری ,صنایع دستی ,صنایع تبدیلی و ... برخی از وظایف رابط زنان روستایی و عشایری از جمله شناسایی کلیه زنان ودختران ساکن در روستا وتدوین بانک اطلاعاتی در این خصوص -شناسایی مشاغل مربوط به زنان در روستا - احصاء مشکلات موجود در مشاغل خانگی و کارآفرینی زنان و انعکاس به بالادست -سعی در احیاء نمودن مشاغل سنتی که از رونق افتاده اند-هماهنگی در برگزاری دوره های آموزشی در راستای تحکیم بنیان خانواده و پیشگیری از آسیبهای اجتماعی -احصاء مشکلات فرهنگی و اجتماعی موجود در روستا و انعکاس با بالادست.-استفاده از امکانات و مهارتهای موجود در سطح روستا ، در زمینه های مذهبی، اجتماعی، فرهنگی  و اقتصادی وهمکاری با شورای روستا  -تشویق و ترغیب زنان روستایی به حضوردرمناسبات اجتماعی ,انجام امور کشاورزی و صنایع دستی -ارتباط مستمر با جهاد کشاورزی جهت ارائه خدمات کشاورزی به کشاورزان و ارائه آموزشهای لازم -ارتباط مستمر با اداره فنی و حرفه ای جهت ارائه آموزشهای لازم و احیاء صنایع دستی سنتی و برطرف نمودن موانع و مشکلات موجود را متذکر شد.

وی افزود : برای داشتن ارتباط مستمر و پایدار با زنان روستایی لازم است زنانی ازروستاها به عنوان رابط انتخاب شوندو وظایف محوله خود را درراستای توانمندسازی زنان ودختران روستایی درحوزه های علمی، اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی و ... انجام دهند که این امر در مسیر رسیدن به توسعه پایدار جامعه بسیار ضروری است.

عبداللهی خاطر نشان کرد : رشد تکنولوژی وتحولات اخیردرسبک زندگی، شیوه زندگی شهروندان اعم از شهری و روستایی را تغییر داده است. با توجه به تغییر شرایط و مقتضیات زمانی، دیگر ساختار سنتی در مناطق روستایی قادر به حل مشکلات کنونی نمی باشد.

ایشان تاکید کرد : به منظور پیشگیری از آسیبهای اجتماعی, فرهنگی ,اقتصادی و ... که نهاد خانواده را تهدید می کند، برنامه ریزی های مدونی صورت پذیرد که دراین بین آموزش بهترین وسیله وروش برای پیشگیری است .

عبداللهی یاد آور شد : لازم است با هدف ارتقاء بخشیدن به سطح زندگی زنان روستایی و توانمندی آنان در عرصه های کار و تلاش وارتقاء سطح دانش آنها و گسترش روحیه خود باوری و کسب مهارت های زندگی و اجتماعی  برنامه های آموزشی مناسب تدوین شود.

وی در ادامه به معرفی طرح رابط  زنان روستایی که از سوی دفتراموربانوان و خانواده استانداری به منظورتکریم وارتقاء سطح خانواده ها و زنان روستایی درجامعه وپیشگیری ازآسیبهای اجتماعی تدوین شده است پرداخت.

شایان ذکر است : اولین  جلسه رابط  زنان  روستایی و عشایری استان با هدف  تبین لزوم ارتباط با زنان روستایی و عشایری و بررسی و همفکری در خصوص مشکلات  آنهادر سالن جلسات ساختمان شماره 2 استانداری برگزار شد.