برای حل مشکلات بانوان باید نگاهی اعتدال گرایانه جایگزین دیدگاههای افراط و تفریطی شود.

عسگری، معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری ویژه کرج با حضور در جلسه کارگروه بانوان و خانواده این شهرستان گفت: دیدگاه های افراط و تفریط گونه در خصوص حل مسائل زنان ، نمی توانند راه حل های مناسبی برای حل مشکلات آنان ارائه دهند.

وی افزود: باید نگاه های اعتدالی، جایگزین دیدگاههای افراط و تفریط گونه شود و به  نقش زنان در خانواده و اجتماع، در کنار هم نگاه کرد تا زنان بتوانند علاوه بر تربیت فرزندان و حفظ کانون گرم خانواده، در توسعه و شکوفایی کشور نیز سهیم باشند.

عسگری، همچنین با اشاره به ضرورت استفاده از ظرفیت های موجود در بخش های دولتی و خصوصی برای رشد و ارتقاء همه جانبه زنان، گفت: ظرفیت های خوبی در جامعه وجود دارد که اگر چه کافی نیست، اما در صورت هماهنگی میان بخش های مختلف ، امکان بهره مندی قشر وسیعی از بانوان جامعه از این خدمات وجود دارد.

وی به استفاده از توان و مشارکت مردمی در بالا بردن سطح آگاهی زنان در جامعه  تاکید کرده و گفت: بدون شک، ارتقاء سطح دانش زنان جامعه در عرصه های مختلف نظیر مهارت های زندگی، فرزند پروری، سلامت و تغذیه مناسب، آشنایی با روش های پیشگیری از آسیب های اجتماعی و بیماری ها و مواردی از این دست، می تواند در کاهش آسیب ها و همچنین تربیت نسل های دارای سلامت روحی و جسمی بسیار موثر باشد.

معاون فرماندار ویژه کرج، در بخش دیگری از سخنان خود، فرهنگ غنی ایرانی، اسلامی در کشور عزیزمان را باعث مباهات دانسته و گفت: اگر سبقه فرهنگی ملت شریف ایران که مزین به دین مبین اسلام است، در این مرز و بوم وجود نداشت، امروز کشور توان مقاومت در مقابل شبیخون فرهنگی غرب و هجمه وسیعی که برای کم رنگ نمودن ارزش ها وارد می شود را نداشت. این مسئول به نقش اساسی زنان در پیروزی انقلاب اسلامی و دورن هشت سال دفاع مقدس اشاره کرده و گفت: زنان ایران اسلامی، با شجاعت، مردان خانواده خود را به جبهه های جنگ فرستاده و با شکیبایی بار مسئولیت خانواده را بر دوش گرفتند .

عسگری، همچنین به ضرورت  سلامت روحی و جسمی زنان تاکید کرده و گفت: تامین سلامت روحی و جسمی زنان، علاوه بر اینکه موجب آرامش برای آنان و خانواده هایشان می شود، بر نشاط و سلامت کل جامعه نیز تاثیرگذار است. بنابراین می بایست برنامه ریزی های هدفمندی برای تامین سلامت زنان انجام پذیرد.

وی به موضوع ورزش به عنوان عاملی مهم در سلامت تاکید کرد و ابراز امیدواری کرد در جلسات آتی نیازهای  ورزشی زنان  احصاء شده و  برای نیل به آنها برنامه ریزی شود.

معاون سیاسی و انتظامی فرمانداری کرج،خطاب به مشاورین امور بانوان دستگاه های اجرایی شهرستان کرج، گفت: امروز همه وظیفه دارند مسئولانه به موضوعات  نگاه کنند و علاوه بر استفاده از ظرفیت ها و امکانات موجود، زمینه را برای توسعه کشور فراهم کنند. وی از مسئولین حوزه بانوان در ادارات خواست تا ضمن شناسایی نیازهای بانوان ، در جلسه آینده نسبت به ارائه پیشنهاد برای حل مشکلات آنان و استفاده از ظرفیت ها با آمادگی لازم شرکت نمایند.

عفت نوروزی، مسئول امور بانوان فرمانداری کرج نیز  در این جلسه به مشکلات زنان سرپرست خانوار اشاره کرده و  گفت: آسیب های ناشی از عدم دستیابی به شغل مناسب به خصوص برای زنان سرپرست خانوار، خانواده های آنها را در معرض بسیاری از مشکلات قرار می دهد. وی همچنین  به آسیب هایی که در نتیجه عدم تامین سلامت روحی و روانی برای خانواده ها به وجود می آید تاکید کرده و گفت: سلامت روحی و روانی زنان در خانواده ، تاثیر مستقیم بر سلامت کل افراد خانواده دارد.

در کارگروه بانوان و خانواده شهرستان کرج، مسئولین و مشاورین بانوان ادارات این کلانشهر به بیان برخی مسائل در حوزه زنان پرداخته و راهکارهایی نیز پیشنهاد دادند.