دبیر کارگروه دختران معاونت امور زنان و خانواده: فردا و همزمان با روز دانشجو تعدادی از دختران دانشجو میهمان معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری می‌شوند.

فاطمه پهلوان گفت: همزمان با فرا رسیدن روز دانشجو فردا تعدادی از دختران دانشجو میهمان شهیندخت مولاوردی معاون امور زنان و خانواده ریاست جمهوری می‌شوند.

وی ادامه داد: از آنجایی که بخشی از گروه مخاطب معاونت امور زنان دختران دانشجو هستند این نشست برگزار شد تا معاون رئیس جمهور در امور زنان صدای دختران دانشجو را بشنود و با مطالبات آنها آشنا شود و در تعیین خط مشی‌ها و سیاست‌گذاری‌ها مطالبات آنها لحاظ شود.

دبیر کارگروه تخصصی دختران معاونت امور زنان ریاست جمهوری افزود: در این نشست هم اندیشی حدود 30 نفر از دختران نخبه و نمایندگان تشکل‌های دانشجویی استان تهران اعم از تشکل‌های صنفی، علمی، فرهنگی و سیاسی حضور خواهند داشت.

پهلوان اظهار داشت: همچنین در این نشست کارهایی که تاکنون برای این قشر از جامعه انجام شده است از سوی معاون رئیس جمهور به صورت گزارش ارائه می‌شود و برنامه‌های این معاونت برای سال‌های آتی نیز تشریح خواهد شد.